Isten így is hallja tudja imáim?
Jaj a katolikusoknal minden halálos bűn....tudjuk. 100 év múlva halálos bűn lesz peotenstansak lenni, sőt ....kálvinista templom mellett elmenni vagy olyan vallásúval szoba állani. Vagy ne adjak ötleteket?
A musemukasztas halálos bűn mert a papok ezt kitalálták. Értsetek meg. Nem kell menni misére hanem akarsz, se gyónni, se áldozni.
Gondolkozz azok már.....veszel egy musekonyvet és otthon is meg tudsz áldozni kenyérrel meg borral ha hiszel. Az apostolokat ki szentelte fel? Senki. Úgy mindenki tud aldoztatni meg gyontatni aki ismeri a megfelelő szavakat És Hisz. Főleg hogy higyje az átváltoztatást. Gyontatni is tud bárki, kérdés hogy a titkot mennyire tudja megtartani.
Az volt a kérdésed, hogy Isten tudja-e, hogy otthon Bibliázol es imádkozol.
Tudja.
#4 az semmi?
ha nem adakozna azt sem az lenne a semmi nem?
Elmotyog?
ha misen uresen elmotyogja az valami?
misen is lehet szivel lelekkel, de otthon is
mas kerdes hogy eloiras a templombajaras
de halalosbun eleg ertelmetlen fogalom ra
annak valoban az aki eddig szivel lelekkel jart de ordog parancsara meggondolta magat es mostantol nem fog "mert minek"
valoban gyoni erdemesebb legalabb egy embernek, de megjobb ha soknak
igy van az emberben nagyobb megbanas hajlandosag es nagyobb megkonyebbules megszabadulas tole
ha magadban "gyonsz" van e bunbanatod, megszabadulsz e bunodtol vagy visszaesel bele, mert "majd magamba ujra meggyonom de meg nem banom
aldozas kerdrsere meg azt modjak hogy felszentetek aldoztathatnak mivel atvaltozatatasra csak ok kepesek
Az is eleg ertelmetlen hivatkozas hogy apostolokat nem szenteltek fel, hat nem szentek voltak es szentek szamunkra?
nem Jezus Tanitvanyai voltak?
Há azt mondom. Az apostolok se voltak feeszentelve!!! Bárki képes atvaltoztatott és utána lehívni a Szentlelket aki Hisz az Euharistiaban és tudja a megfelelő szavakat mondani. Jézusom!!! Tavaly hónapokig zárva voltak a templomok, addig senkivel se találkozott Jézus vagy mi????
Elmondok valamit nektek mint keresztény református: Áldoztatni meg tudod saját magad ( bár én pont a református urvacsorai szöveget nem tudom mert 6 éve nem vettem) havan nálad egy ima könyv ha nem is tudod fejből. Keresztet vetni kicsitol a nagyig minden protenstáns tud csak nem akar.
Gyónni nem tudsz csak másnak mert nagyobb a visszatartó ereje. De mi reformátusok csak egymásnak gyonhatunk és én tudom a gyontatoi szöveget meg imádságot meg amit kell feloldozaskor mondani de melyik kálvinista tudja, vagy ha tudják sem akarják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!