Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért bűn a maszturbáció?

Miért bűn a maszturbáció?

Figyelt kérdés
Szerintem nem az, rendszeresen masztizok,:) és csajozok! Szerintem az a bün ha másokat bántanék lelkileg akár fizikálisan nem? Ha szeretetben élek, igyekszem jót tenni mással, s jó emberként élni miért ne élhetném az életem a magánéletben ahogy akarom? Szex, buli, pia,... papnak illetve pásztornak ebbe mi köze? Nem ad ö nekem semmit. Az egyház sok embert be folyásol néhányan a vagyont is rájuk hagyják... Hiszek az Istenben a Mindenható Mennyei Atyában és az egyszülőtt Fiában a Megváltó Úr Jézusban, hiszek abban hogy Isten parancsolata a szeretet de nem hiszem hogy azt mondaná Isten hogy ne bulizz ne éld az életed ezt az egyház találta ki megvagyok keresztelve de soha se mennék egyházakba a pap is ember inkább hiszek így jóemberként élek de egy fillért se adok az egyháznak inkább szegénnyel teszek jot! Az eletem meg elem ahogy akarom ha azzal mast nem bantok
2021. okt. 20. 07:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó én kipróbáltam, hogy nem maszturbáltam egy hónapig, semmilyen magasabb energiám nem lett.
2021. okt. 22. 20:54
 22/22 anonim ***** válasza:
68%
Ez a magasabb energiás szöveg baromság. Annyit érsz el vele, hogy jobb esetben éjszaka magától kijön, rosszabb esetben fájni fog a heréd.
2021. okt. 23. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!