Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért bűn a maszturbáció?

Miért bűn a maszturbáció?

Figyelt kérdés
Szerintem nem az, rendszeresen masztizok,:) és csajozok! Szerintem az a bün ha másokat bántanék lelkileg akár fizikálisan nem? Ha szeretetben élek, igyekszem jót tenni mással, s jó emberként élni miért ne élhetném az életem a magánéletben ahogy akarom? Szex, buli, pia,... papnak illetve pásztornak ebbe mi köze? Nem ad ö nekem semmit. Az egyház sok embert be folyásol néhányan a vagyont is rájuk hagyják... Hiszek az Istenben a Mindenható Mennyei Atyában és az egyszülőtt Fiában a Megváltó Úr Jézusban, hiszek abban hogy Isten parancsolata a szeretet de nem hiszem hogy azt mondaná Isten hogy ne bulizz ne éld az életed ezt az egyház találta ki megvagyok keresztelve de soha se mennék egyházakba a pap is ember inkább hiszek így jóemberként élek de egy fillért se adok az egyháznak inkább szegénnyel teszek jot! Az eletem meg elem ahogy akarom ha azzal mast nem bantok
2021. okt. 20. 07:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nem az, rendszeresen masztizok,:) és csajozok!"

Azt elhiszem, hogy maszturbálsz, de azt nem, hogy csajozol.

Amennyit megismertem belőled itt az oldalon, nem tűnsz értelmes embernek.

2021. okt. 20. 17:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Mer' meg van írva! Azé'!
2021. okt. 20. 18:00
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
Ha falhoz dörzsölöd és úgy csinálod mintha véletlen lett volna, vagy falra ragasztasz egy műpinát mindenhova a lakásban.
2021. okt. 20. 19:40
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
már megint itt vagy, te szerencsétlen?
2021. okt. 20. 21:53
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Mert az egyház meg akar vonni minden földi örömöt az emberektől. A maszturbáció esetében (is) a Biblia szándékos félremagyarázásáról van szó. Volt egy ember, Onán (innen ered az onanizáció szó is), akinek Isten megparancsolta, hogy nemzzen gyereket a bátyja özvegyének, ami akkoriban egyébként is bevett szokás volt. Onán erre nem volt hajlandó, inkább a földre engedte a magját, mai szóval kiverte. Ebben viszont az egyház magyarázatával ellentétben nem maga a maszturbálás volt a bűn, hanem hogy nem engedelmeskedett Istennek.
2021. okt. 21. 08:05
 16/22 anonim ***** válasza:
61%

@15

nem "kiverte", hanem megszakította a közösülést

2021. okt. 21. 14:16
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, "a földre engedte a magját" szerinted mi a búsbánat?
2021. okt. 21. 18:36
 18/22 anonim ***** válasza:
71%
Különben kérdező ne a földre engedd a magodat, hanem pl. egy zokniba, azt nem írja a Biblia, vagy a szomszéd poharába. Ha megissza a sok fehérjétől csak egészségesebb lesz ;))
2021. okt. 21. 18:38
 19/22 anonim ***** válasza:
#16 Megszakította a közösülést, aztán kiverte. Ha nem így lenne, akkor a megszakított közösülést neveznénk onanizálásnak.
2021. okt. 21. 18:47
 20/22 anonim ***** válasza:
34%
Nem bűn, csak az emberek nagyját ez megfoszta sok magasrendű energiától, amivel spirituális állapotokat is el lehetne érni.
2021. okt. 22. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!