Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikorra lettetek túl édesapáto...

Mikorra lettetek túl édesapátok elvesztésén? Nekem 4 hónapja halt meg, de csak rosszabb mindig.

Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 20:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

9.

Ja :-) ott teszed fel, ahol szeretned.

Gondoltam, hogy esetleg vallasos vagy, es specifikusan ilyesmi valaszt vagy vigasztalast (is) varsz.

[8. voltam]

2021. okt. 17. 21:05
 12/22 anonim ***** válasza:
15%

#10: Akkor hogy a konkrét kérdésre pontosan válaszoljak, néhány nap alatt túl voltam rajta.

Abdullah

2021. okt. 17. 21:09
 13/22 A kérdező kommentje:
Vallásos vagyok, de nem egy mintakeresztény. Remélem találkozunk még akárhol is van.
2021. okt. 17. 21:10
 14/22 anonim ***** válasza:
nagyon bizunk benne!
2021. okt. 17. 21:25
 15/22 Prókátor ***** válasza:
100%

10 éve halt meg az apám, és nem sírtam a temetésén. De a mai napig vannak dolgok (pl bizonyos énekek, vagy a nem mozgó szirénahang) amiktől összeszorul a torkom.

Őszinte részvétem! Úgy vettem észre, hogy a halált csak azok tudják igazán megérteni, akik a szülőjüket, a gyereküket vagy a testvérüket temették el.

2021. okt. 17. 22:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

(Abdullah

en sok muszlimot ismerek, de meg sosem talalkoztam olyannal, aki az edesapja halalan nehany nap alatt tultette volna magat.

Ez nem jelenti azt, hogy nem hiszek neked, es nem kell valaszolnod.)

2021. okt. 17. 23:05
 17/22 anonim ***** válasza:
a gyászfolyamatról írnak könyvekben, ez esetleg segítene. Pl. a Túszok a tárgyalóasztalnál-ban a kötelékciklus ról szóló részben.
2021. okt. 17. 23:09
 18/22 anonim ***** válasza:

#16: (Magamon kívül senkit nem ismerek aki ezt így dolgoznà fel mint én. Lehet hogy egyszerűen csak fel sem fogom ami történt)

Abdullah

2021. okt. 18. 07:05
 19/22 anonim ***** válasza:
17 éves korom körül felfedeztem isten világát. Mióta tudom mi.zajlik az életeken kívül, azóta örülök ha valaki meghal. Azt jelento, hogy beteljesítette itteni küldetését.
2021. okt. 22. 17:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Részvétem.

Én az édesanyámat vesztettem el, 2019 január 31-én, és egészen eddig a hónapig tartott, amíg sikerült ismét ugyanolyan jól éreznem magamat, mint korábban.

Az első hónapokban akkora volt a szenvedésem, hogy gondnokság alá akartak venni. Egy évig tartott a per, de én nyertem.

2021. okt. 22. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!