Mikorra lettetek túl édesapátok elvesztésén? Nekem 4 hónapja halt meg, de csak rosszabb mindig.
9.
Ja :-) ott teszed fel, ahol szeretned.
Gondoltam, hogy esetleg vallasos vagy, es specifikusan ilyesmi valaszt vagy vigasztalast (is) varsz.
[8. voltam]
#10: Akkor hogy a konkrét kérdésre pontosan válaszoljak, néhány nap alatt túl voltam rajta.
Abdullah
10 éve halt meg az apám, és nem sírtam a temetésén. De a mai napig vannak dolgok (pl bizonyos énekek, vagy a nem mozgó szirénahang) amiktől összeszorul a torkom.
Őszinte részvétem! Úgy vettem észre, hogy a halált csak azok tudják igazán megérteni, akik a szülőjüket, a gyereküket vagy a testvérüket temették el.
(Abdullah
en sok muszlimot ismerek, de meg sosem talalkoztam olyannal, aki az edesapja halalan nehany nap alatt tultette volna magat.
Ez nem jelenti azt, hogy nem hiszek neked, es nem kell valaszolnod.)
#16: (Magamon kívül senkit nem ismerek aki ezt így dolgoznà fel mint én. Lehet hogy egyszerűen csak fel sem fogom ami történt)
Abdullah
Részvétem.
Én az édesanyámat vesztettem el, 2019 január 31-én, és egészen eddig a hónapig tartott, amíg sikerült ismét ugyanolyan jól éreznem magamat, mint korábban.
Az első hónapokban akkora volt a szenvedésem, hogy gondnokság alá akartak venni. Egy évig tartott a per, de én nyertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!