Miért is rosszabb ember az aki parázna, pontosan nem értem?
Figyelt kérdés
Mi különbség van az között, aki szereti a szexet és aki szinte soha nem gondol arra. Olyan mint aki éhes mindig és aki nem törődik a kajával. Miért olyan más, aki parázna? Pl. a segéd és szakipari munkások mind parázna, mert ha egy nőre nézel bűnös kívánsággal, már akkor paráznaságot követtél el. Hogy Jézust idézzem. Ha elmegy egy nő mellettük, jól megstírölik és olyan pajzán gondolatik lesznek, hogy még meg is osztják egymás között szinte üvöltözve.#bűn #práznaság
2021. márc. 2. 17:50
1/5 anonim válasza:
Leírtad. Miért is jó ez?
Mellesleg ha mást megaláznak, állatias szintre viszik, az miért jó?
2/5 anonim válasza:
Az nem bűn, ha tetszik valaki. A zaklatás és bunkóskodás már igen.
3/5 A kérdező kommentje:
Pont arra értem, hogy nem vagyok bunkó szakmunkás. Vannak kulturált parázna emberek is, akik a négy fal között entyempentyéznek, a másik ember addig tömi magát fánkkal, süteménnyel.
2021. márc. 2. 17:58
4/5 anonim válasza:
Isten fektette le azokat az alapelveket, amit felállított az erkölcs terén.
Ezért a nemi életet kizárólag a házasságban élőknek hozta létre, két okból:
Egyrészt, hogy Isten szándéka szerint betöltsék a földet az utódjaikkal, másrészt, hogy kölcsönösen szerezzenek egymásnak testi örömöket is.
A paráznaság, nem a hűségről ismert.
Aki hűséges életet akar vagy szeretne élni, az nem fél attól, hogy Isten törvényes keretei között éljen.
5/5 anonim válasza:
"Isten fektette le azokat az alapelveket, amit felállított az erkölcs terén."
Ez a mondat már magában megér egy misét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!