Mi volt szűz Mária foglalkozása mielőtt még nem volt szűz?
Azt tehát tisztáztuk hogy mielőtt szűz lett volna az előtt is szűz volt xd
Egyébként bibliaismeretem szerint nincs írva hogy lett volna bármilyen szakmája-így feltételezem háztartásbeli volt. (egyébként József jegyeseként jelenik meg először,tehát logikusan azelőtt a szüleivel élt -ez hagyomány volt akkoriban -nem szingliként,vagy karierista feminizmus híveként élt egyedül)
ez a kérdés vagy kitaláció
vagy rossz kategóriában van
de leginkább provokatív
sajnálatos, hogy a moderátorok nem így látják
A Názáretből való Jézus anyja egy Mária nevű hajadon volt, aki Herodesh udvarában szolgált. Mint minden ilyen sorsú lány, Ő sem tiltakozhatott, ha a gazdája megkívánta. A nemző apa viszont nem Nagy Herodesh, hanem annak fia, Heródes Antipász volt. A várandós Máriát - az akkori szokásoknak megfelelően - férjhez adták. A jelölt József volt.
Mária attól lett "SZŰZ" - ismert vagy híres -, mert az ismertté vált rabbi, Jézus anyja volt.
Akármennyire is fáj a hívő embereknek, ez az igazság, a többi csak fétis!
az állatvilágban is előfordul, pl. cápák között,zárt medencében,hogy utódaik lesznek, hímek nélkül. De szülés után ez lehetetlen, ha jól értem a szűz jelentését ezek után.
Bár azt hittem a szűz egy olyan vallási beosztás a templomban. voltak is ilyenek Rómában a Vespa szüzek.Ezek motoroznak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!