Keresztények nektek milyen érzés, hogy kezeleitek, amikor valaki úgy gondolja, hogy azért hisztek, mert gyengébbek vagy tudatlanabbak vagytok?
"a jó embereket sértegeti a világ"
meg kb. minden embert
nem azt kellene nézni, hogy valaki sérteget meg ellent mond, hanem hogy miért
ilyen gondolkodás alapján eljutsz bármilyen vallásig, ha igaz ha nem
10.
Nagyreszt egyetertek veled.
Csak kivancsiagbol kerdezem, hogy amikor ezt irod:
"arra használják a hitet hogy legyen kit okolni ha valami rossz történik és így mentesítsék magukat."
itt arra gondolsz, hogy csinal valamit a hivo, es ahelyett, hogy felelosseget vallalna erte, Istenre fogja?
12.
10. vagyok.
Inkább az ördögre gondoltam. De akár az is előfordul.
De ez nem mindre igaz. Azonban vannak ilyenek is.
Őszinte leszek, nekem a szemembe ismerős rólam még ilyet soha nem mondott. Talán azért sem, mert ismer és nem tart butának.
Fórumokon, meg ismeretlen megmondóemberek a világhálón szoktak ilyet mondani, akár rám (ismeretlenül) akár csak úgy általánosítva. Ezekre nem reagálok, mert miért adjak olyan véleményére, aki nem is ismer?
Aki csak valaha beszélt velem két szónál többet, az érzi, hogy olyan erős vagyok, és olyan tudatos, amilyet ő még belátni képtelen, és talán 500 év fejlődés után sem érhet el.
Semmilyen érzés. Neked milyen érzés, amikor egy gyerek kiabál? Ez van, majd felnő és meglátja a fényt. Ő is gyönyörű, és ugyanaz a tökéletes végtelenség dolgozik benne, mint mindenben.
A beképzelt jelző kimaradt önértékelésedből, azzal teljes a kör :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!