Szerintetek Jézusnak milyen érzés lehet hogy Istenként a kezében tartja a világot?
Figyelt kérdés
Szerintem ez hatalmas felelőség és egyben hihetetlenül jó dolog is lehet egy varázs ütésre bármit meg tehetsz amit csak akarsz.2020. okt. 20. 20:38
1/15 anonim válasza:
Vagy Jézus,
vagy Isten.
Milyen valláson alapul a kérdésed?
4/15 A kérdező kommentje:
Keresztény valláson alapul a kérdésem mert én is az vagyok a többi nem ismerem még annyira jól
2020. okt. 20. 20:45
5/15 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik nem kell válaszolni senki se kérte hogy bunkó legyél
2020. okt. 20. 20:46
6/15 A kérdező kommentje:
Többit
2020. okt. 20. 20:47
8/15 Mansour válasza:
Te úgy képzeled el Jézust, mint valami nagy hatalmú szuperembert. Viszont ha Jézus valóban isteni személy, a Szentháromság része, akkor nem lehet ilyen emberi fogalmakkal jellemezni, mint hogy érzései vannak. Egy örökkévaló, mindenható létezőnek nem lehetnek emberi értelemben vett érzései, és a felelősség is csak az emberi oldalról értelmezhető.
9/15 anonim válasza:
Akkor MIT örököltünk tőle?
Semmit?
Merthogy teste sincs.
Akkor a lelkéből se kaptunk semmit?
10/15 anonim válasza:
Akinek "Jézus" maga az Isten, az tévelyeg, bálványimádó, összekeveri Isten Felkentjét, küldőjét a Magasságossal, Izeael Szentjével, a mennyei Atyával, a Seregek Urával. Magyarul nem gőze nincs még arról se, hogy mit kérdez, nem ismeri még Istent, csak amit neki a gnosztikus kereszténység tanított, ami tévelygés, tévtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!