Kedves Izraeliták, szerintetek miért nem Jézus a messiás?
(Jaaaj Istenem!)
Azok a zsidók, akik nem fogadják el Jézust messiásnak, miért nem?
Mi az érvük?
Pál farizeus volt, de áttért a kereszténységre. De nem ez érdekel!
Pál azért volt körülmetélve, mert zsidó családba született és nyolc napos korában a zsidó szokásnak megfelelően megtették. És nem azért tette, mert felnőtt korában így döntött.
Pál keresztény volt.
A kérdező arra kíváncsi, hogy az a zsidó, aki szerint Jézus nem a messiás, az miért vallja ezt.
#13 Hol irja a Biblia hogy keresztény volt? Amíg ilyet nem tudsz idézni addig hozzáteszel a Bibliához mert itt azt irja hogy IZRAELITA:
Pál apostol levele a rómaiakhoz 11. fejezet
A zsidó nép kiválasztott maradéka.
11 1Azt kérdem tehát: vajon Isten elvetette népét? Szó sincs róla! Hisz én is izraelita vagyok, Ábrahám véréből, Benjamin törzséből. 2Isten nem vetette el népét, melyet öröktől fogva kiválasztott.
EZ NEM SZEKTA! EZT A BIBLIA IRJA. PÁL IRJA HOGY Ő IZRAELITA
Szerinted Pál nem volt keresztény? :))))
Akkor miért nevezte következetesen a keresztény gyülekezetek tagjait testvérnek?
Kapsz egyet:
Szeretném, testvéreim, ha tudnátok: sokszor feltettem magamban, hogy elmegyek hozzátok, de mindeddig megakadályoztattam abban, hogy közöttetek is legyen munkámnak valami gyümölcse, ahogy a többi nép között is volt.
Róm 1:13 HUNB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!