Aki gyerek és még nem hallott a bibliáról hova kerül ha visszajön a Messiás?
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 16:19
1/13 anonim válasza:
Erről nincs kinyilatkoztatás. Isten tudhatja, hogy megtért volna vagy sem, én úgy gondolom ez alapján ítél, de ezt csak Isten tudja pontosa, hogy hogy működik ebben az esetben
2/13 A kérdező kommentje:
Ószövetségben nem kímélte a gyermekeknek ,asszonyoknak, csecsemőknek gyilkolta őket.
Ezek alapján mennyire elnéző a gyerekekkel szemben?
2021. szept. 14. 16:25
3/13 A kérdező kommentje:
gyermekeket
2021. szept. 14. 16:25
4/13 anonim válasza:
"Ószövetségben nem kímélte a gyermekeknek ,asszonyoknak, csecsemőknek gyilkolta őket."
Honnan tudod, hogy azok közül egynek sincs üdvössége?
5/13 A kérdező kommentje:
#4 Hát ha megölte őket akkor miért akarná a mennyben látni őket ?:O
2021. szept. 14. 16:34
6/13 anonim válasza:
Csak a pokolban a helyük ha nem ismerték Istent. Azért nagy szégyen ha valaki nem hall a Bibliáról. Én 8 éves korom óta tanultam az iskolában vallást vallás órán. Szerencsére nem találkoztam olyannal aki tudatlan, Romániában vannak.egyházi óvodák ahol tanítanak vallást.
7/13 anonim válasza:
A pokolba és a sátán szeményesen fogja forró vassal sütögetni meg verni őket amíg világ a világ.
8/13 BetyarKoala válasza:
Az én fiam buddhista. Ha bármi baja van a messiásnak, akkor én magam fogom keresztre feszíteni Buddha utasítására, Ráma pedig őrt fog állni. Buddhizmus sokkal ősibb mint a kereszténység.
9/13 anonim válasza:
A Missias mar nem jon vissza.
10/13 A kérdező kommentje:
#9 Visszajön .
2021. szept. 16. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!