Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásosok ez milyen szituácio?

Vallásosok ez milyen szituácio?

Figyelt kérdés

például van egy férfi aki nővé operáltatja magát és van egy nő aki férfivá de igy össszeházasodnak akkor ez tulajdonképpen hetero kapcsolat?

Ez Elohim szemében bűn?

2021. okt. 4. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltétlen a házassággal lesz a bája az Istennek, hanem az operáltatással.
2021. okt. 4. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Baja*
2021. okt. 4. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:
2%

Lehet nem bűn mert akkor megcserelodnek és csak férfi és nő kapcsolat lesz. Istennek mindegy hogy a férfi nő volt e azelőtt vagy a nő férfi. Az a kérdés hogy szülnek gyereket? Mert aki férfivá operaltatka magát az hogy csinál gyereket? Míg a férfi vagyis a nő ki tudná szülni de annak még nincs méhe.

Vagy örökbe fogadnak. Az se bűn, engem is örökbe fogadtak. Minél többen kéne örökbe fogadnak csak az emberek önzőék és inkább hagyják az árvaházban a gyerekeket.

2021. okt. 4. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az Egyház nem fogja megáldani ezt a házasságot (katolikus), mert az Istentől természet szerint rendelt férfi és nő házassága a házasság, ami szentség. Ez a szituáció tipikus kifordítása a normálisnak, a természetesnek és szentnek.
2021. okt. 4. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:

3.

"Minél többen kéne örökbe fogadnak csak az emberek önzőék és inkább hagyják az árvaházban a gyerekeket."

Szerintem nem feltétlen nevezhető önzőségnek hogy inkább egy olyan gyereket szeretnének az emberek aki abból lett akit már amúgy is nagyon szeretnek és önmagukból.

Ez szerintem már biológiai szempontból is egy természetes dolog hogy az emberek és az állatok is a saját genetikai anyagukat akarják tovább örökíteni.

Ettől függetlenül természetesen igen jobb lenne ha minden gyerek szerető családban nőne fel és nem egy árvaházban. Csak annyit mondok hogy megérthető a másik oldal is.

A kérdésre is válaszolva. Eddig én soha nem találkoztam olyan résszel a bibliában hogy bűn lenne az átoperáltatás. Ennél fogva pedig nem láttok rá okot hogy miért is kéne büntetni.

Ha pedig az át operáltatást leszámítjuk akkor csak két ellenkező nemű ember.

2021. okt. 4. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:

4.

"az Istentől természet szerint rendelt férfi és nő házassága a házasság"

De ők is férfi és nő.

Csak kicsit módosítva lett a külsejük. Vagy akkor az aki plasztikáztat az sem elfogadott már?

A tetoválás? piercing? stb

Mi az a határ ami még elfogadott? és az miért elfogadott a másikkal szemben?

2021. okt. 4. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez az érzelmeik irányultságától függ.

A pozitív érzelmek sosem bűn. Semmilyen körülmények közt.

2021. okt. 19. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!