Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A vallásosok miért hivatkoznak...

A vallásosok miért hivatkoznak mindig a Túlvilágra, hogy ott majd minden jobb lesz ?

Figyelt kérdés

Szerintem Terike néni, akinek 90 év merő szenvedés volt az élete, baromira nem nyújt majd vígaszt az állítólagos Paradicsom, ami lehet, hogy nem is létezik.

Nincs semmi bizonyíték rá, ellenben 90 éve merő földi Pokol volt.

2021. febr. 16. 20:39
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
82%
Terike néni jobban bírja a szenvedést, ha közben arra gondol, hogy de majd odaát.
2021. febr. 16. 20:42
 2/34 A kérdező kommentje:

De ez HAZUGSÁG, semmi nem lesz odaát, ezt csak azért mondják, hogy a földi ember szenvedését így próbálják enyhíteni.

Ha majd valaki visszajön a Halálból és személyesen beszélek vele, és elmondja, mi van a Túloldalon, akkor elhiszem neki. Addig nem..

2021. febr. 16. 20:44
 3/34 A kérdező kommentje:
A Bilia ugyan ír ezt-azt, de én személyesen akarok egy ilyen halálból visszajött emberrel beszélni, csak akkor hiszem el.
2021. febr. 16. 20:45
 4/34 anonim ***** válasza:
78%
Ugyanazért, amiért a nép a következő generáció érdekében keményebb megszorításokat is elvisel a kormánytól. Akiknek persze semmivel nem lesz ettől jobb, de legalább azzal a lelkülettel dolgozhatják ki a belüket, hogy egyszer majd valamikor meg fog térülni.
2021. febr. 16. 20:46
 5/34 anonim ***** válasza:
50%

Orvsos doktorok és egy Nobel díjas sebész orvos erről:

[link]

[link]

2021. febr. 16. 20:46
 6/34 anonim ***** válasza:
#20.44 Attól, hogy senki nem jött vissza, még nem feltétlenül hazugság. Ne menj bele vallási vitába, mert nem vezet sehova! (1-es vagyok)
2021. febr. 16. 20:53
 7/34 A kérdező kommentje:
Legalább ha valami jelet kapnék, vagy megbizonyosodnék róla, hogy létezik.
2021. febr. 16. 20:55
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nem lesz. Attól hit, hogy nem tudsz biztosat. A bizonyíték már a tudomány terepe. De a tudománynak is vannak korlátai. Bizonyos dolgokban mindig csak hinni fogunk.
2021. febr. 16. 20:58
 9/34 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy bizonyos hallucinogén szerek pl okozhatnak vallásos élményeket, vagy egyfajta megvilágosodást, amikor úgymond találkozol az Univerzummal és istennel. Bár ez nem tudom mennyire valós.
2021. febr. 16. 21:01
 10/34 anonim ***** válasza:

Az élmény biztosan valós annak, aki átéli, de vajon valóság, vagy illúzió?

Akármelyik is, nincs eszközünk, hogy bebizonyítsuk. Ahogy a szabad akarat és a sors kérdésében is csak hitre támaszkodhatunk.

Lehet az a sorsunk, hogy azt higgyük, van saját akaratunk. És lehet az a saját akaratunk, hogy a sorsban hiszünk.

2021. febr. 16. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!