Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valaki sok jót tesz életébe...

Ha valaki sok jót tesz életében de nem hisz a Teremtőben az hova jut?

Figyelt kérdés
Sokat adakozik árváknak, özvegyeknek és szegényeknek és fogyatékosokat is ápolja napi szinten az hova jut halála végén ha nem hitt a Teremtőben?
2021. okt. 2. 17:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

"De tegyük fel sose hallott Jézusról egész életében és úgy hal meg hogy nem tért meg"

Hát az valami idióta. Süketnek és vaknak kell lenni ahhoz, aki még nem hallott Jézusról már megbocsáss. Aki meg tényleg nem hallott róla az valami eldugott afriakai szigeten vagy őserdő mélyén kolibrire vadászó fazon, az meg azt sem tudja mi fán terem az adakozás, aki meg beteg van körülötte egyszerűen átsegítik a túlvilágra, hogy ne zabálja fel a család eledelét.

2021. okt. 6. 15:24
 42/61 A kérdező kommentje:
#40 Teljes értékü sérültre gondoltam aki beszélni se tud és csak pépest eszik meg toloszékbe mozgatják
2021. okt. 6. 19:09
 43/61 A kérdező kommentje:
#41 De tegyük fel hogy sose hallott Jézusról, de az egész életében özvegyeket ápolt, árváknak segitett, szegényeket boldogitott meg fogyatékosokat ápolt hova kerül a lelke?
2021. okt. 6. 19:09
 44/61 anonim ***** válasza:
#43 tegyük fel létezik egy ilyen ember a 7 milliárdból. Az szerintem Isten mellett VIP szektorba léphet, mert vicces az Isten és szerintem nagyon bírná a fazont. De mondom, ha létezik ilyen, te már nem lehetsz sajnos, mert megemlítettem neked Jézus nevét. És azok is kilőve, akik ezt olvasták ;))
2021. okt. 6. 20:19
 45/61 A kérdező kommentje:
#44 Nem is magamról beszéltem eddig se.
2021. okt. 6. 20:20
 46/61 anonim ***** válasza:

"Teljes értékü sérültre gondoltam aki beszélni se tud és csak pépest eszik meg toloszékbe mozgatják."

Korábbi élete volt? Arra gondolok, hogy pl iraki háborúban szétlőtték. Addig, amíg élt meg tudják ítélni ott fenn. Ha meg így született, azok általában nem élnek sokáig, rögtön a mennybe mennek.

2021. okt. 6. 20:22
 47/61 anonim ***** válasza:

Mindenki ugyanoda jut.

Haza.

2021. okt. 19. 18:17
 48/61 anonim ***** válasza:

Nos, sztem ez egy trollkérdés...

De lényegében a megközelítés tökéletesen hibás. Bíznunk kell a Teremtőben, Allahban az Ő végtelen bölcsességében és irgalmában.

Igazából ez a válasz mindenre. Aki "teljes értékű sérült" azt Allah könyörületére kell bíznunk.

Aki viszont nem sérült, de mégsem hisz Allahban, az bizonyára a Pokolra kerül. In Sha Allah.

Abdullah

2021. okt. 19. 21:31
 49/61 anonim ***** válasza:
Faszbele inkább megvilágosodok.
2021. okt. 19. 22:13
 50/61 A kérdező kommentje:
#48 Mar miert kerulne pokolra? Vagy a teremtő megsem igazságos?
2021. okt. 20. 08:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!