Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valaki sok jót tesz életébe...

Ha valaki sok jót tesz életében de nem hisz a Teremtőben az hova jut?

Figyelt kérdés
Sokat adakozik árváknak, özvegyeknek és szegényeknek és fogyatékosokat is ápolja napi szinten az hova jut halála végén ha nem hitt a Teremtőben?
2021. okt. 2. 17:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
#18 nem várom el, hanem ezt jelenti az Ateizmus. De lépj be a facebook csoportba ahol ateisták vannak 10 ezer tag fölött vannak és folyamatosan gunyolodnak
2021. okt. 2. 19:41
 22/61 anonim ***** válasza:
Hát akkor én mi lennék? Hívő nem vagyok, Ateista nem vagyok, Agnosztikusnak estleg elmegyek, de jobban hajlok az ateizmusra, de mégis használok teista dolgokat, mondjuk nehezen összerakható személyiség vagyok ezt már sokan megjegyezték.
2021. okt. 2. 19:51
 23/61 anonim ***** válasza:
Isten ugyanúgy megítél, mintha keresztény hívő lennél, aztán menny,pokol vagy tisztítótűz. Ezen nincs mit túlbonyolultítani.
2021. okt. 2. 20:22
 24/61 anonim ***** válasza:

Az üdvösség nem megvásárolható.

Képzeld, még Hitler is tett jó dolgokat, de nem hiszem, hogy ő üdvözült volna valaha.

2021. okt. 2. 22:12
 25/61 anonim ***** válasza:
11%
24. Volt rá példa a történelembe, tudod az a cédula.
2021. okt. 2. 22:15
 26/61 A kérdező kommentje:
#24 de itt olyan emberrol beszelunk aki szimplan nem hisz ennek ellenere az egesz elete jo cselekedetekbol allt. Biztos igazságos lenne Elohimtől ha pokolra kuldené?
2021. okt. 3. 06:06
 27/61 anonim ***** válasza:
26. Hát figyelj nem csak azért lett reformáció meg ilyenek mert mért ne, hanem mert alapvető dolgokba nem értettek egyet, hagyományosan véve csak a megkeresztelt meg befogadta jézust, egyes helyeken a teljes alámerítkezést követően kerülhet csak oda, aszem tán a baptisták pl teljesen alámerítkeznek, de ők mégis azt mondják, hogy az is mehet a menybe aki nem keresztény, tehát ez eléggé eltérő lehet vallási felekezettől és egyéni meggyőződéstől is.
2021. okt. 3. 10:38
 28/61 A kérdező kommentje:
#27 de sérültek nem tudnak meritkezni mert megfulladnak akkor ők most életük után szenvedni fognak a tüzben? :SS
2021. okt. 3. 10:40
 29/61 anonim ***** válasza:
28. szintén azt tudom mondani, hogy melyik felekezet hogy látja, meg ugye más kérdés hogy valaki szerint mióta létezik világ van kereszténység más szerint meg csak jézus óta, tehát itt meg akik előtte voltak megint 2 irányra osztható.
2021. okt. 3. 10:52
 30/61 anonim ***** válasza:

"#4 De aki nem tud erről a lelki tisztitasrol meg ezekről."

De pont, hogy innentől már tudod kérdező. Vagy nem akarsz róla tudomást szerezni? Vagy mi a gond, hogy tudod van Isten, de mégsem akarsz hinni, csak értelmetlenül támogatod a betegeket, árvákat, öregeket, stb mert akkor ez hiábavalóság, cél nélküli jóttétel.

2021. okt. 3. 18:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!