Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi volt ez? Megbolondultam??

Mi volt ez? Megbolondultam??

Figyelt kérdés

Röviden (tényleg nagyon részlettelen) annyi a történet,hogy én mindig Szerettem Istent és kb 14 éves lehettem mikor úgy döntöttem szeretném Őt szolgálni. Azóta 18 éves lettem és hát.... Gyengültem hitben,úgy éreztem.. De vasárnap olyan dolog történt ami még soha és félek,nem tudom a mivoltát. Ültem a wc-n és nem gondoltam semmire,nem gondolkoztam semmin.... És egyszer csak ez a mondat jött az eszembe a semmiből: Fiam, kiválasztottalak, bármerre is futsz ez az életed értelme... (hogy szolgáljam őt) Mikor róla beszélek stb. Kereknek érzem az életem. És ez után ez jött az eszembe: "Pázmányra kéne jelentkezni érettségi után".... Na ezt végképp nem tudtam hová tenni mivel az állatorvosira készültem jelentkezni.. (igen.. nagy álom volt) De ezután jött a hát borzongás. Beírtam a netre, azt az iskolát és ez egy lelkész, teológiai suli.. Ez után ezt elmondtam anyukámnak... Ilyen érzésem még sosem volt... Mintha nem lettem volna a testemben, nagyon könnyűnek éreztem a fejemet,a karjaim,a lábaim.. és abban a pillanatban azt mondtam: Nem kérdés mostmár,hogy Ő létezik,már csak az mennyire tudom őt szolgálni... Szerintetek Isten tényleg megszólított engem?

Komolyan nem hiszem el, hogy pont én... Nagyon tökéletlen vagyok,csomószor kàromkodok,stb..

Szerintetek?

2021. szept. 28. 19:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem vedd komolyan! Ha Isten megszólít az egyértelmű! Jelentkezz valamilyen teológiára, hogy jól meg tudd ismerni Istent és, hogy őt tudd szolgálni. Én a Szent Pál Akadémiát tudom javasolni ( [link] ), de amerre úgy érzed, hogy Isten vezet! Ha ez tőle van, akkor abban is vezetni fog, hogy hova jelentkezz
2021. szept. 28. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

Nem mondom, semmi sem lehetetlen, de azért elég szokatlan, hogy Isten a WC-n ülve ad kinyilatkoztatásokat, meg elhívást. Ez ez eleme a történetednek erősen felébreszti bennem a gyanút, hogy csak szórakozol ezzel a kérdéssel. Valamint a Pázmány nem "lelkész" suli.

Ha tévedek és komoly a kérdés és ez tényleg megtörtént veled, akkor egyszerűen imában kérj ehhez megerősítést. Kérdezd meg nyugodtan, hogy ez komoly? Biztos, hogy nem csak képzelődtél, kósza gondolat volt, belemagyarázod stb. és ez tényleg Tőle ered? Tényleg ezt akarja? Ha biztos, akkor válaszolni fog és megkapod a szükséges megerősítést.

2021. szept. 29. 00:04
 13/15 anonim válasza:

A pázmányra járok, hát olyan mintapéldányok vannak itt velem együtt, hogy velünk lesz tömve a pokol.

Menj az állatorvosira, ott kevesebb homoszexuális van, mint o

itt.

2021. okt. 7. 14:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem szedned kellene valamilyen gyógyszert.
2021. okt. 8. 21:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon király dolog az ami történt veled. Félelemre pedig nincs okod ha kijelentést kaptál az úgy is végbe megy melesleg azt mondod szeretsz Istenről és az Ő dolgairol beszélni akkor ted azt! Sok sikert hozzá.
2021. okt. 22. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!