Mi volt ez? Megbolondultam??
Röviden (tényleg nagyon részlettelen) annyi a történet,hogy én mindig Szerettem Istent és kb 14 éves lehettem mikor úgy döntöttem szeretném Őt szolgálni. Azóta 18 éves lettem és hát.... Gyengültem hitben,úgy éreztem.. De vasárnap olyan dolog történt ami még soha és félek,nem tudom a mivoltát. Ültem a wc-n és nem gondoltam semmire,nem gondolkoztam semmin.... És egyszer csak ez a mondat jött az eszembe a semmiből: Fiam, kiválasztottalak, bármerre is futsz ez az életed értelme... (hogy szolgáljam őt) Mikor róla beszélek stb. Kereknek érzem az életem. És ez után ez jött az eszembe: "Pázmányra kéne jelentkezni érettségi után".... Na ezt végképp nem tudtam hová tenni mivel az állatorvosira készültem jelentkezni.. (igen.. nagy álom volt) De ezután jött a hát borzongás. Beírtam a netre, azt az iskolát és ez egy lelkész, teológiai suli.. Ez után ezt elmondtam anyukámnak... Ilyen érzésem még sosem volt... Mintha nem lettem volna a testemben, nagyon könnyűnek éreztem a fejemet,a karjaim,a lábaim.. és abban a pillanatban azt mondtam: Nem kérdés mostmár,hogy Ő létezik,már csak az mennyire tudom őt szolgálni... Szerintetek Isten tényleg megszólított engem?
Komolyan nem hiszem el, hogy pont én... Nagyon tökéletlen vagyok,csomószor kàromkodok,stb..
Szerintetek?
2#! Hát figyelj.. Anyukámnak mire elkezdtem mondani vagy 5 percig csak remegett a szám,nem tudtam elkezdeni. Annyi jött csak ki,hogy hát,stb..
És akkor ezt mondtam.: Uram nyisd meg az én számat. Ez után elkezdtem elmondani. Nagyon úgy éreztem,hogy Ő beszél velem. Szinte nem éreztem dobogni a szívem. Utána még vagy 2 óráig anyukám szerint úgy néztem ki,mint aki rosszul van.. Pedig én nagyon nagy nyugodtságot éreztem. Nem szerettem volna senkivel sem beszélgetni.. Csak szavakat tudtam.. Azt is frusztráltan..
Anyukám is azt mondta, hogy ő szívinfarktust kapna.. De elmondása szerint úgy is néztem ki.. Legújabb szövetség? Az meg mi?: O És pont én ?? Egy szegény, pogány megkereszteletlen rossz csont gyerek? Félek nem fogom beteljesíteni! :'(((
Nagyon elavult kifejezés az, hogy valaki megbolondult.
Különböző mentális betegségek vannak.
ha ez a kerdes nem kitalacio:
en nem vennek komolyan ilyen futo erzeseket
egy automatikus gondolat atsuhant az agyadon, es annyira megrazott, mivel nem ilyen vagy, hogy megijedtel
nyugodj meg, ilyesmik alapjan nem is mehetnel papnak
menj allatorvosnak, es azzal parhuzamosan dolgozz azon, hogy miben hiszel, hogyan hiszel, mit akarsz
#8as
srác én csak a problémádon akartam segíteni xd
amúgy
magas szintű b8, 10/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!