Mit tegyek, hogyha kezdek megbolondulni a gyerek miatt?
Csatlakozom, kérj segítséget, hogy tudj aludni.
Barátainknak megszületett a második babájuk, extra hasfájós volt, rengeteg energiát igényelt. Apukának szabadságot kellett kivenni a melóhelyről mert ő is hallucinált már. Nagyszülőket, tesókat, akit lehet mozgósíts.
Az, hogy gyereket nevelsz már nem egyenlő a semmivel. Az első három hónapban, ha nincs a férjem éhen haltam volna a koszos lakásban.
Bébiszittert is lehet hívni. Hidd el neked lesz jobb, az higy mások mit mondanak meg ne érdekeljen. A kialvatlanság nem játék, a gyerekkel se úgy tudsz foglalkozni
Nem tudom, ki pontozta le a 6-ost, de jó nagy gyökér lehet.
Ez a helyzet nem játék.
Kérdező, ha anyagilag belefér, tényleg fogadj fel bébiszittert egy napra. Muszáj segítséget kérned, mert így meg fogsz borulni és az senkinek sem lesz jó, azt elhihetik. Az egészséged az első - és ebbe a mentális egészség is beletartozik. És az egészséged megőrzése nem csak a te érdeked, hanem a családodé is. Gondoljanak amit akarnak, sz@rd le, de segítsenek!
2 hónapos.
Nem altatom magam mellett, mert úgy végképp nem tudok aludni.
De én ezt így ha elmondanám a férjemnek, bolondnak nézne. Anyósom meg világgá kürtölné, hogy bolond vagyok és nem szeretem a gyereket. Bébiszitter meg óránként 2000 forint, a pszichológus 6000.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!