Van akit Jézus utál mert nem úgy viselkedik ahogy kellene?
Szia
Jézus akkor sem utált senkit, amikor a földön élt. Most MINDEN embert szeretne megmenteni a közelgő végítélettől. Megmentő munkát végez.
Isten mindenkit szeret,attól függetlenül,hogy ki mit tesz. Nem fogja jobban szeretni azt aki keresi Őt,és nem fogja kevésbé szeretni azt aki nem.
Szerintem még Hitlert is szerette. Abban biztos vagyok hogy haragudott rá,és nem tetszett Neki amit tett "hatalomra jutása alatt",de én úgy vélem,hogy szerette. Olyan mint például egy szerető anya. Azért mert a gyereke rosszat tett attól még nem fogja őt utálni,maximum haragudni. Vagy fenyíteni de attól még ugyan úgy szereti.
Nem tudjuk felfogni emberi ésszel hogy miért szerette,mikor annyi szörnyűséget tett.
De ha belegondolunk, Jézus azt mondta,hogy aki haragszik a másikra az embergyilkos. És annak nincs örök élete. Szóval mi elítéljük azt az embert aki fizikálisan megölt több millió ártatlan embert,de ha Isten mércéjével nézzük a haragot a másik felé az is bizony gyilkosság. Igaz nem fizikálisan,de Isten attól még azt is annak tekinti. Akkor mi hány embert öltünk meg életünk során? És hány embert meg fogunk még ölni? Kemény beszéd,de azért gondolkodjunk el rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!