Családodat vagy Istent, Jézust szereted jobban?
Jézus ezt mondja: „Aki jobban szereti apját vagy anyját, mint engem, az nem méltó hozzám; aki jobban szereti fiát vagy leányát, mint engem, az nem méltó hozzám;”
Máté evangélimából 10:37.....
Ha Jézus megtagad engem(pokolba küld) akkor se tudom jobban szeretni mint anyámat, apámat. Nagymamámat, akik melletem voltak, felneveltek. Akikre mindig számíthatok. Szoval szeretem Istent de családomat jobban. Pásztor szerint Jézust kellene jobban szeretni mert meghalt értem ... jó de én ilyet nem kértem tőle szeretem őt de családom akkor is jobban nekem ők az elsők, pàsztor szerint bálványozom a családom mert mindent amit Istennél előbbre helyezek bálványzás
"Jézus ezt mondja: „Aki jobban szereti apját vagy anyját, mint engem, az nem méltó hozzám; aki jobban szereti fiát vagy leányát, mint engem, az nem méltó hozzám;”
Máté evangélimából 10:37....."
Ezt úgy kell érteni, hogy ha a szüleid ateisták vagy istengyűlölők, akkor is szeresd Jézust és tarts ki mellette. A hívő szeresse a családját és szeresse Jézust is.
" pàsztor szerint bálványozom a családom mert mindent amit Istennél előbbre helyezek bálványzás"
Ez igaz. Ha Jézus az első az életedben, akkor ennek köszönhetően a családod is megfelelően szereted, Istennek tetszően. Picit gondolkozzunk!
Ráadásul Jézus akkor az ószövetségben élő zsidóknak beszélt, nekünk Pál apostol leveleit kellene olvasni és akkor nem megyünk ennyire veszélyesen félre, mert érteni fogjuk az evangélium ránk vonatkozó részét is, és akkor nem kérdezünk ilyeneket
"Pásztor szerint Jézust kellene jobban szeretni mert meghalt értem ... jó de én ilyet nem kértem tőle"
De azért az ingyen üdvösséget elfogadod, ugye? ÉS hidd el, ha elkárhoznál, akkor kérnéd, sőt könyörögnél a megváltásért!
Márk evangéliuma 3. fejezet
„Anyád és testvéreid kint vannak, és keresnek.” 33Így válaszolt: „Ki az én anyám és kik az én testvéreim?” 34Aztán végighordozta tekintetét a körülötte ülőkön, s csak ennyit mondott: „Ezek az én anyám és testvéreim! 35Aki teljesíti az Isten akaratát, az az én testvérem, nővérem és anyám.”
Gondolom el kellene hagyni a szüleinket és olyan embereket keresni akik betartsák amit Elohim parancsolt.
Máté evangéliuma 13. fejezet
Az elrejtett kincs.
44A mennyek országa hasonlít a szántóföldben elrejtett kincshez. Amikor egy ember megtalálta, újra elrejtette, aztán örömében elment, eladta mindenét, amije csak volt, és megvette a szántóföldet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!