Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy tértetek meg Jézushoz?

Hogy tértetek meg Jézushoz?

Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 09:37
1 2
 11/14 KZitus ***** válasza:

Szia

Olvastam a tanításait, alkalmaztam a tanácsait, parancsait az életemben, így visszatértem ahhoz, akitől el voltam idegenedve. Nem válogattam, szelektáltam mi az ami belefér az életembe. Erre Ő maga tanított. Teljes szívvel, teljes lélekkel és teljes erővel - így mondta. Pl. ezt is:

"Amint mentek, hirdessétek: »Közel van már az egek királysága.« Máté 10:7

Jelenések 2:23

"... és minden gyülekezet meg fogja tudni, hogy én vagyok, aki a legbensőbb gondolatokat és a szíveket kutatja, és én megfizetek nektek egyénenként a tetteitek szerint."

Máté 28:19, 20

"Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek a nevében, és TANÍTSÁTOK MEG ŐKET arra, hogy MEGTARTSÁK MINDAZT, AMIT PARANCSOLTAM NEKTEK. Én pedig veletek leszek mindennap a világrendszer befejezéséig.”

Ezt tették az első századi keresztények is:

„Krisztus is szenvedett értetek, mintát hagyva nektek, hogy szorosan kövessétek a nyomdokait” 1Péter 2:21.

2021. szept. 2. 12:57
 12/14 A kérdező kommentje:

#10 Irt egy beteg agyu ember akinek a valaszat mar toroltek hogy o ugy tert meg jezushoz hogy kozosult vele

Ezert írtam hogy a satanistak ne irjanak

Szoval felreertezsz

2021. szept. 2. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen

Szerinted csak szüzmária közösülhetett?

Én tényleg jézus kristussal belémszált a szentlelke

2021. szept. 2. 16:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Az ateista kommentelőkkel ne foglalkozz.

Én úgy tértem meg, hogy részt vettem egy ifjúsági konferencián ahol beszéltek Jézusról és azt éreztem, hogy nekem rá van szükségem, ezért befogadtam a szívembe. (Elmondtam egy imádságot) Soha nem bántam meg!!

2021. szept. 3. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!