Hogy tértetek meg Jézushoz?
Azt hogy magamba engedtem a "szentlelket"
Éreztem hogy bennem van.
Tudom hogy én vagyok a kiválasztott.
Március volt emlékszem..
havazott.
Kimentem a gangra egy pohár meleg cukros tejjel mert nem tudtam aludni
Azt hittem hogy ufót látok mert mentek a fények csak úgy egymás után
Az egyik fény kiszakadt a sorból és odalépett hozzám megfogta a kezem és ìgy szólt.
Megszólalt a trombita és nálad van a pohár nem szabadott volna megtöltend.
Azt mondta hogy az az a pohár miatt amiben mindíg iszom a lefekvés előtti langyos cukros tejem az az a pohár amiből állítólag hét darab van de ezt már egy másik fény vagy micsoda ilyen folt volt vagy fény mondta nekem mert ez a fény akit az előbb mondtam az az után hogy azt mondta hogy nem szabadott volna megtöltenem az elment és akkor ez egy másik ugye és ez történt
Ez az én történetem amit az hisz el aki csak akar de a hitemben hogy a gangon sikslósnagyfalu gangján ott volt az a fény amit mondtam mert a másik fény az máshol volt szóval a siklósnagyfalui fény az maga volt jézus krisztus
Azóta nem ittam a gangon több tejet.
Olvastam a Bibliát, imádkoztam olykor aztán olvastam a rózsafüzérről az interneten és hogy szent Pio atya azt ajánlotta mindenkinek.. Elkezdtem azt imádkozni, aztán lassan rájöttem hol kellene változnom és javítanom az életemben, mik a rossz szokások stb.
Nagyon tömören kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!