Akik hitbeli okokból nem oltatják magukat covid elleni vakcinával, azok hogy magyarázzák a döntésüket a munkahelyükön?
@230: igazad van abban, hogy ez csak egy fórum egyetlen topikja, így nem lehet reprezentatív.
Azonban a közösségi médiában rengeteg ilyen tematikus közösség van, amelyek tartalmaiból már elég sok mindent le lehet szűrni...
Ezek alapján nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy mind a flatlinerek, mind az antivaxerek, mind a qanon-, ucc-, stb.- hívők és egyéb tardok ugyanazon minta szerint gondolkodnak - és a tagságuk között is igen nagy az átfedés.
@234: azt hiszem, azt mág megbeszéltük, hogy a Biblia semmi ilyesmit nem közöl.
Én még nem találtam a Bibliában egyértelmű hazugságot, hiába állítod az ellenkezőjét...
Ha a Föld lapos lenne, rengeteg minden nem létezhetne, amit akár naponta tapasztalhatunk.
."Ha a Föld lapos lenne, rengeteg minden nem létezhetne, amit akár naponta tapasztalhatunk."
Ezt is a vilagi tudosok mondták neked hogy sok minden nem letezhetne? De hát lapos es megis letezik te leakarod korlatozni Istent aki halottakat tamaszt fel biztos lapos fold jelentene neki gondot
@238: már megbocsáss, de csak egy flarliner tart képes olyan blaszfémiát terjeszteni, hogy a teljes U iverzum teremtője mindössze egy kis lapos telek létrehozására képes.
A Biblia Istene ellenben nincs ilyen korlátok közé szorítva, bármennyire is lenézed...
#239 valahogy a Biblia sehol nem ir univerzumrol meg bolygokrol csak a foldrol es a legkorerol. Valahogy az az erzesem sosem olvastad a Bibliat.
Ideje elolvasni azutan okoskodhatsz nekem de folosleges mert en a Teremtonek hiszek es o egy lapos földet alkotott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!