Egyetértek a fidesszel abban, hogy levitték a beleegyezési korhatárt 12 évre?
Tehát a fidesznek hála már a 12 éves gyerekeknek is legális a szex az ország törvényei szerint.
Én keresztényként ezt hatalmas bűnnek látom, nem is értem, miért kellett ezt megengedni.
Szerintem csak ferdítés van a kérdésben, mert a 12-es korhatár csak akkor igaz, ha a másik fél 18 év alatt van.
Egyébként annyiban jogos felvetés, hogy állítólag keresztény a kormány.
Ebből kifolyólag a házasságon kívüli szexet elítéli.
Mivel 16 éves kortól lehet házasodni, ebből adódva előtte minden jellegű szexuális tevékenységet el kellene ítélni.
(Bár a Biblia alapján a házasság után a pedofília sem bűn.)
Szerintem teljesen irreleváns, hogy kereszténynek tartod magad vagy sem.
Ha félted a gyerekeket az teljesen jogos. A Bibliát viszont annyira ki lehet forgatni, hogy ide hoznád Afganisztánt.
Tegyük fel, hogy van egy 12 éves lány és egy 16 éves fiú. 10 év múlva és még együtt vannak, de nem házasodnak össze. Ezt is elítéled?
Mert "csak keresztényként" ez is pont úgy el kellene.
Nincs ilyen törvény!!!!!
De ,ha lenne (NINCS!!!) ,akkor elitélném. Nyilván. Épeszű ember elítélné.
"Egyetértek a fidesszel abban, hogy levitték a beleegyezési korhatárt 12 évre?"
Ezt a baloldal akarja, nem a FIDESZ. 1996-ban már az SZDSZ is be akarta vezetni, hogy felnőtt szexelhessen 12 évessel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!