Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez miért van ? (Biblia)

Ez miért van ? (Biblia)

Figyelt kérdés

Miután imádkozok néha megjelenik egy hang a fejemben ami azt mondja hogy átkozott vagyok és hogy àtokfia vagyok, ezt egy angyal mondja vagy egy démon?

Illetve mit jelent? Ha ilyen rossz véleménnyel vannak rólam az angyalok akkor nekem mar mindegy?

Szkeptikusok kíméljenek!

2021. aug. 23. 12:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
#40 Ő nem teremtett ilyet, bűnbeesés óta van ez a fajtalankodás meg minden rossz mindegyik az ördög műve.
2021. aug. 24. 09:29
 42/62 anonim ***** válasza:
41es. Csavarjuk tovább a szálakat, ha Isten mindenható és szerinte is bűn. Akkor miért hagyja hogy egy volt alárendeltje ezt tegye?
2021. aug. 24. 09:31
 43/62 anonim ***** válasza:

"A homoszexualitás természetellenes"

Azért van az állatok között is?

"és démoni"

Ja. Hány démon ismerősöd van?

"mindegyik az ördög műve."

Az ördögöt ki teremtette?

Amúgy a Bibliában ott van, hogy az isten teremtette a bűnt, a bűnösöket ÉS a bűnre való hajlamot is!

Olvasd el!

Vagy szerinted rajta kívül is teremtett még itt valaki?

2021. aug. 24. 09:31
 44/62 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem te valamilyen karizmatikus közösség tanításai hatása alá kerültél. Náluk vannak feszt elfoglalva a démonokkal. Józan hitre lenne szükséged.

A játékfüggőség tényleg káros, ugyanúgy mint aki halálra zabálja magát. Magadnak ártassz vele, tönkreteszed az életed.

A homoszexualitás sokáig tabu volt, egyes bibliai idézetek miatt, a modern ember, pszichológia megítélése szerint nem bűn, mert nem tehet az ember az irányultságáról. Ami biztos hogy bűn, az a promiszkuitás, a partnerek váltogatása. Először ebből keveredjél ki, hogy az élvezeteket keressed, az elkötelezett kapcsolat helyett.

Isten sose vádaskodik. Sátán tulajdonsága a vádaskodás, ezért ne vedd magadra, ha ilyen vádló hangokat hallassz. Imádkozz Istenhez, hogy ki tudj lépni a függőségeidből.

2021. aug. 24. 09:42
 45/62 anonim ***** válasza:

Homoszexuálisnak lenni nem bűn, csak ha valaki cselekszi is. Isten megbocsájtó és megadja a kísértésekből a kimenekülést is.

Nem baj, ha játszol videojátékokkal. Tényleg jobb, ha az ember nem függ rá, de azért, mert egyszer-kétszer leülsz játszani, még nem leszel démoni.

2021. aug. 24. 19:23
 46/62 anonim ***** válasza:
45ös. A homoszexualitás megélése sem bűn.
2021. aug. 24. 19:30
 47/62 A kérdező kommentje:

#46 Biblia szerint az.

„Vagy nem tudjátok, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Isten országát? Ne tévelyegjetek: sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem bujálkodók, sem fajtalanok, sem tolvajok, sem nyerészkedők, sem részegesek, sem rágalmazók, sem harácsolók nem fogják örökölni Isten országát" (1Korinthus 6:9-10)

2021. aug. 24. 19:56
 48/62 A kérdező kommentje:

bujálkodás,paráznaság,házasságtörés ezek mind megtalálhatóak a homoszexuális testi kontaktusban .

Ami egészséges az a férfi és nő és ez így marad örökké

2021. aug. 24. 19:58
 49/62 A kérdező kommentje:
Meg a fajtalankodás
2021. aug. 24. 20:10
 50/62 anonim ***** válasza:
46os ezekre mind azért volt szükség mert a föld/terület népessége nagyin kevés volt. Szerintem napjainkra amikor a túl szaporodás miatt fajok pusztulnak ki... már nem reveláns amit a biblia ír.
2021. aug. 24. 20:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!