Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez miért van ? (Biblia)

Ez miért van ? (Biblia)

Figyelt kérdés

Miután imádkozok néha megjelenik egy hang a fejemben ami azt mondja hogy átkozott vagyok és hogy àtokfia vagyok, ezt egy angyal mondja vagy egy démon?

Illetve mit jelent? Ha ilyen rossz véleménnyel vannak rólam az angyalok akkor nekem mar mindegy?

Szkeptikusok kíméljenek!

2021. aug. 23. 12:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:

Ez nem skizofrénia hanem hit a Bibliában leírtaknak.

Tesszalonikaiaknak írt II. levél / 3. fejezet

A hit ugyanis nem mindenkié.

2021. aug. 23. 16:57
 22/62 anonim ***** válasza:

Ha hívő vagy tudhatod, hogy ez biztos nem Istentől vagy az Ő oldalán álló angyaltól van.

Normál esetben ilyet nem tapasztalnak a hívők, csak ha valamilyen okkult dologgal foglalkoztak mielőtt megtértek. Ha neked nincs ilyen, akkor érzékenyek az idegeid és beképzeled, vagy tényleg lehet skizofrénia is. Amit leírtál az alapján.

2021. aug. 23. 17:51
 23/62 A kérdező kommentje:
#22 Hogy tudok beképzelni olyan szavakat amiket előtte sose olvastam/hallottam? Rendesen mintha hozzámszóltak volna úgy hallottam ezt. El kell fogadni hogy a spiritualitás szorosan összefügg a Bibliával, rengeteg spirituális dolog van a szentírásban is és nélküle elég nehéz értelmezni. Sőt a TV-be mondták a papok M1-en múltkor hogy a spiritualitás szorosan egybefügg ezzel az úttal. Akkor most nekik nincs igazuk?
2021. aug. 23. 18:29
 24/62 A kérdező kommentje:

#22 Sosem érdekeltek okkult dolgok azon kivül hogy youtube-n néztem egy pap embert régebben aki a tarot-ot magyarázta el hogy a szimbólumok mit jelentenek meg baphometről beszélt a biblia mellett..

De én azelőtt azt se tudtam mi az a tarot szóval ennek áldozata vagyok, hiába akartam elkerülni nem tudtam mert ártatlanul azt hittem valami Szent dologról beszél amúgy a csatornája info bubble/Yahuah útja

2021. aug. 23. 18:32
 25/62 A kérdező kommentje:
Akkor még nem nagyon ismertem a Bibliát és néztem a videóit azt hittem hogy az összes Szent lesz de ezek szerint tévedtem.
2021. aug. 23. 18:34
 26/62 anonim ***** válasza:

"Hogy tudok beképzelni olyan szavakat amiket előtte sose olvastam/hallottam?"

- az ember egy csomó szót hallott / olvasott amire nem emlékszik. Aztán ha úgy adja a helyzet akkor felbukkan a tudatalattiból.

2021. aug. 23. 18:40
 27/62 anonim ***** válasza:

22 vagyok. Kérdező, nem kell félned, mert nincs mitől félned. Abban igazad van, hogy a kereszténység "spirituális" abban az értelemben, hogy elismeri láthatatlan lények létezését (isten, angyalok, démonok). De azt tudnod kell, hogy Jézus neve mindenkiénél nagyobb, ezért ilyen kísértő esetben hívd segítségül az Úr Jézus Krisztus nevét! Sátán és összes démona alárendelt szerepben van. Jézus azt tanította, nem kell félnünk senkitől, CSAK az Istentől, aki elvesztheti a lelket és a testet is a gyehennában. Ezt se úgy kell érteni, hogy rettegni kellene Istentől.

Rengeteg olyan videó van neten, hogy Jézus nevének segítségül hívása megoldja a démoni támadást. Például magukat ufó-knak kiadó, ún alien abduction esetekben. Tudsz angolul?

A lényeg, hogy tudjad, nem két egyenlő erő küzd egymással, hanem Isten az erősebb és Jézus. Azért is tudott mindenféle tisztátalan lelket kiűzni.

Normál esetben, a hívők túlnyomó többségével ilyen nem történik, nincs ilyen élménye. Nem is kell minden bokorban démont keresni, mint a pünkösdi karizmatikusok. Ettől a keresztény ágazattól tartsd magad távol, mert rossz hatással lehet rád.

2021. aug. 23. 18:52
 28/62 A kérdező kommentje:
#26 De például a Beliál szorosan egybefügg a Bibliával és ezt imádkozás után hallottam és rá is kerestem hogy mit jelenthet mert nem ismertem a szót.
2021. aug. 23. 19:32
 29/62 A kérdező kommentje:
#27 Igen, kb 1-2 éve volt olyan hogy imádkozás után olyan élethü álmom volt mintha ott lettem volna valóságban is egy nagy csészealj állt a kertünk fölött az az álom mai napig megmaradt bennem rendesen sokkot kaptam mert mivan ha tényyleg léteznek UFOK??
2021. aug. 23. 19:35
 30/62 A kérdező kommentje:
#27 fénysugar jött ki belőle olyan rózsaszines pirosas lilás nagyon furcsa volt
2021. aug. 23. 19:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!