Ez miért van ? (Biblia)
Miután imádkozok néha megjelenik egy hang a fejemben ami azt mondja hogy átkozott vagyok és hogy àtokfia vagyok, ezt egy angyal mondja vagy egy démon?
Illetve mit jelent? Ha ilyen rossz véleménnyel vannak rólam az angyalok akkor nekem mar mindegy?
Szkeptikusok kíméljenek!

Ha nem trollkodásból írtad előbbieket és tudsz angolul, alábbi filmből 1 óra 05 perctől van szó erről.

#32 ok hiszek neked, létezhet ilyen. Jézus Krisztus nevében imádkozzál az Atyához, hogy küldje el ezeket a támadókat melegebb éghajlatra. Olyan estben is előfordulhat, ha a felmenőid közt foglalkozott valaki okkultizmussal.
Nem karizmatikus közösségbe jársz, ugye?

#33 Talán az hogy küzdök a "homoszexualitással" mert belestem ebbe a fertőbe és próbálok megszabadulni tőle mert ez bűn.
Illetve régebben játékfüggő voltam nagyon sokáig számítógépes játékok rabja voltam.

Neked jobb lenne vallás nélkül...
Ha biblia azt mondja hogy létezésed bűn akkor megölöd magad?
#38 A homoszexualitás természetellenes és démoni tehát semmi kétség felőle hogy bűn.
Számítógépesjátékok meg hasonlóak a droghoz és elveszi az életidődet mikor csinálhatnál hasznosabb dolgokat is.

39es nem mondanám bűnek a gépezést, azt is lehet úgy csinálni hogy remekelj az életbe és szocializálodj.
A homoszexualitás meg nézőpont kérdése... Ha bűn akkor miért teremtette az Isten bele kvázi az állatvilágba és az emberi viselkedésbe? Lehetne füzni, csavarni a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!