Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Amikor meghal az ember egyből...

Amikor meghal az ember egyből kimegy belöle a lélek?

Figyelt kérdés

Amikor meghal az ember egyből kimegy belöle a lélek?

Jehova Tanui ne valaszoljanak nem szeretnem.... Katolikusok, reformatusok, evangelikusok valaszat varom.!

Ha meghal az ember abban a percben kimegy a lélek? És ISTEN ITELOSZEKE ELÉ ÁLL? Es utanna megy a lelek az itelet utan a mennybe pokolba? Tehat ha meghal valaki ebben a percben a lelek abban a pillanatban ha kiszall Isten ele all iteletre Pontosan az Atya vagy Fiu iteli meg??? Vagy egybol a Menny es a pokolba kerul? Vagy elobb Isten ele all aztan menny es pokol?? Ti hogy gondoljatok ezt A dolgot?

2021. aug. 20. 21:41
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
22%
Nem vagyok keresztény, szerintem először jön az ítélet. Isten bárány képében jelenik meg, kinyitja a könyvét a mi nevünknél, felolvassa vétkeinket, figyelembe vesz mindent amit az életünkbe tettünk. Ha úgy ítéli meg erkölcsösen, neki tetszően éltünk, kerülhetünk a mennybe. Ha úgy látja vétkesek vagyunk, de csak olyan szinten ami megtisztítható, akkor a tisztítótűzbe küld (purgatórium), itt eltöltünk egy bizonyos időt, utána újjászületünk. Ha menthetetlenül vétkesek vagyunk akkor küld a pokolba, ahonnan nincs visszaút, örök kárhozatra ítél.
2021. aug. 20. 21:49
 2/23 anonim válasza:
52%
Nincs benne.
2021. aug. 20. 21:49
 3/23 anonim válasza:
79%

húúúú 1-es

Te szívtál valamit, vagy ezt alapból betudtad ide gépelni, mindenféle segédhajtóerő nélkül?

Nem semmi lehetsz!

2021. aug. 20. 21:50
 4/23 anonim ***** válasza:
61%
Igen, kimegy a testből a lélek. De a mennyben és a pokolban nem hiszek.
2021. aug. 20. 21:53
 5/23 anonim válasza:
77%
#3 hazudnék, ha azt mondanám nem, remélem a tisztítótűz kategóriába ez még belefér.
2021. aug. 20. 21:55
 6/23 anonim válasza:
72%

5-ös!

Tudtam te kis hamis.

Ezt józanul nincs az az ember, kivéve a jehovásokat, aki így betudná gépelni, mellé még el is hinni.

2021. aug. 20. 21:57
 7/23 anonim ***** válasza:
73%
#3: 😂😂
2021. aug. 20. 21:59
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Hirtelen világos lesz mi a test, mi a tudat, és mi a lélek.
2021. aug. 20. 22:10
 9/23 anonim ***** válasza:
58%
Igen, kimegy. Erre millió "bizonyíték" van. Azért raktam idézőjel közé, mert ugye hogy hiszünk nekik, az rajtunk áll. A legtöbb eset korházakból származik. A családunkban nekünk is volt egy ilyen. De ha rákeresen interneten, szerintem magyar nyelven is fogsz legalább 100 ilyen esetet találni, angolul meg több 10 ezret. A családtagomnál konkrétan az volt, hogy meghalt műtét közben. Ez nem tervezett volt, de újra tudták éleszteni. Utána befejezték a műtétet sikeresen. Mikor bementünk hozzá a szobába a műtét után, akkor még kicsit kába volt. Egy félóra után mikor már magánál volt annyit kérdezett, hogy "ti hagytátok nyitva fent a tetőre vezető ajtót?". Mondtuk, hogy nem, ott nem is voltunk, az vagy 5 szinttel feljebb van. Erre válaszolta, hogy "pedig nyitva van, láttam az előbb". Utána nem sokkal pedig azt is kérdezte, hogy "egy olyan a sajtos szendvicset kaphatnék, amit az urológián kidobott egy nővér a kukába?". Először azt hittük, hogy még mindig kába, de mondta, hogy nem, ezekre tisztán emlékszik. Ezek után felmentünk. Az urológia a 4. szinten volt. A folyosó végén volt egy fehér kuka, benne egy sajtos szendviccsel. Onnan már felmentünk lépcsővel amennyire tudtunk. Az 5. emelet után egy fél emelt volt felfele, ami a tetőre vezetett. Az ajtó nyitva volt, ahogy mondta. Ekkor már azért lesokkolódtunk mi is egy kicsit. Utána csak annyit mondott, hogy a műtőben volt egy pont, mikor "kapott egy pofont", felébredt, látta a saját testét és a körülötte lévő orvosokat. De nem félt, tudta hogy jó helyen van, és elkezdett felfele szállni, át a mennyezeteken. Ekkor látta azokat amit mondott. Aztán egyszer végeszakadt ennek a repülésnek, és felébredt. Magyarul elhagyta a testét a halál után közvetlen. Hogy "ISTEN ITELOSZEKE ELÉ ÁLL" abban nem vagyok biztos, ilyen beszámolóról még sosem hallottam vagy olvastam. Az szokott lenni az általános, amit leírtam, a legtöbben a fizikai környezetüket látják halál után (már ha emlékeznek rá, és nem csak egy fényességet látnak). Hogyha tényleg örökre meghalna valaki, akkor nem tudom, hogy ugyan ezt látná-e. Ilyen beszámoló még nincs, és nem is lesz. De valószínűleg az első része az ugyan az lenne, mint amit szoktak látni az átmenetileg meghaló emberek.
2021. aug. 20. 22:13
 10/23 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk az 1#-es beszélő báránya a könyvvel mindent visz.
2021. aug. 20. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!