Miért hiszik azt sokan, hogy aki meleg, az ateista, vallásellenes, baloldali és/vagy liberális is?
Hová kellett volna tennem? Szerintem a homoszexualitás megélése nem pusztán a szűken értelmezett szexről szól, van egy csomó társadalmi vetülete is.
Igen, tageltem ezeket is a kérdésbe, de az alap mégiscsak az, hogy hogyan éli meg egy ember a szexualitásából következő nehézségeket. Szóval szerintem bőven helye van itt.
A jobboldalit nem feltétlenül pártpolitikai alapon értem, inkább érték alapon. Egy párt távolodhat ezektől, vagy közeledhet hozzájuk. Ugyanez nyilván igaz lehet egy baloldali értékrendű emberre is. (Feltételezem, ott sem az van, hogy létezne olyan párt, amelynek minden követelésével egyetértenél, tehát ott is föl kell oldani erős kognitív disszonanciákat, amikor szavazol.)
A mostani pedofilokkal összemosós jampányát a Fidesznek én sem tudom elfogadni, ezzel engem ők biztosan elvesztettek; de ez nyilván nem jelenti azt, hogy baloldali pártokra vagy Jobbikra szavaznék, hiszen azok meg más okokból állnak nagyon távol tőlem.
18-as ezt az ATV adja le nektek???A 2.kerületben lakom..Kőkemeny jobbos szomszédok..Mind értelmisegi tanult diplomas polgár..Tudják hogy meleg vagyok,leszarják..Megbecsült tagja vagyok a közösségnek...De vannak barátaim akik a Havannán laknak..Igazi DK szavazók..Megy az ő a demokrata rizsa..stb..De b.zis poénokat mindig ők nyomnak..Jah s durvan homofóbok...De mindegt..Beszélges el egyszer egy Dk-s nyugerral..Antiszemita ,s homofób a többsége..Értelmes fiatal meg DK-s..Max.Momentum vagy LMP..Vagy Jobbik..de azok meg megdurvábbak..
A Fidesz nemhiába a gazdag,polgárosodott nyugati megyékben népszerűbb ahol az emberek toleránsabbak..Miskolcon egy kőkemémy balos vidéken vagy Ózdon momd hogy meleg vagy..Agyonvernek...
Az emberek többsége gyakran általanosít, mert nincs idejük vagy kedvük vagy energiájuk minden típust kielemezni.
Nekem vannak meleg ismerőseim, tudom, hogy ők is sokfélék, éppúgy, mint a heterók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!