Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Miért hiszik azt sokan, hogy aki meleg, az ateista, vallásellenes, baloldali és/vagy liberális is?

Figyelt kérdés
Én meleg vagyok, istenhívő, a vallást mélyen tisztelem (bár gyakorló hívő nem vagyok), politikailag jobboldali, konzervatív, és nem látok ebben semmiféle ellentmondást. Szerintem sokan vannak ezzel hasonlóképp.

2021. aug. 20. 08:31
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
55%

Ugyanaz vagyok, mint te is.

Viszont a baloldal és a liberálisok pártolták eddig is főleg a Pride féle megmozdulásokat, a magamutogatást.

Sok meleg konzervatív, vagy jobboldali, csak éppen nem propagálja, vagy nem kérkedik vele.

De magam részéről a kérkedést minden téren elítélem.Ahogyan a képmutató,mély vallásosságot színlelőket is.

Istent nemcsak templomban lehet szeretni, és nemcsak úgy, hogy farizeus módon mindenki előtt hajbókolni.

2021. aug. 20. 08:43
 2/32 anonim ***** válasza:
23%
A baloldal szereti cirkuszi mutatványosnak használni a melegeket. Akinek személyes tapasztalata nincs velük, csak a propagandát látja, az hajlamos az alapján megítélni őket.
2021. aug. 20. 08:54
 3/32 anonim válasza:
72%
A jobboldal meg semmibe veszi, elítéli a melegeket, akkor most melyik is a jobb?
2021. aug. 20. 09:09
 4/32 A kérdező kommentje:

Egyik se jó. Békén kellene hagyni őket/minket, nem politikai célokra kihasználni.

2021. aug. 20. 09:21
 5/32 anonim ***** válasza:
25%
Meleg vagyok és polgàri középosztálybeli Fidesz szavazó..A nàci Jobbik és a szélsőséges antiszemits és homofóbb DK-s nyuggerek távol állnak tőlem..
2021. aug. 20. 09:30
 6/32 A kérdező kommentje:

Sajnos a Fidesz az új törvénnyel terepet nyitott a legalpáribb homofóbiának, így képtelen lennék jövőre rájuk szavazni. (Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy az ellenzékre fogok. Éljenek a kutyák.) :)

2021. aug. 20. 09:56
 7/32 anonim ***** válasza:
40%
Kedves kérdező,a Jobbik meg megszavazta..Olvastam a jogszabályt..Bocs de melegként én is elutasítom hogy kisgyerekeket molesztáljanak..Én egy befogadó vidéki jobboldali közössegben élek..Nem azt nézik hogy meleg vagyok hanem hogy hogyan dolgozom..
2021. aug. 20. 09:59
 8/32 anonim ***** válasza:
23%
Valaki elmondaná hogy miért van hogy a demokrácia jegyében csak a jobboldali kommenteket húzza le valaki?Erre van a DK-nak egy fizetett csoportja?...
2021. aug. 20. 10:00
 9/32 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó telibe találtad...Aktivista vagyok,s rengeteg diákot alkalmaz a Demokratikus Koalíció hogy a nekik bem tetsző kommenteket itt lehúzzák..A FB-on ugyanezt csinálják..
2021. aug. 20. 10:01
 10/32 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem, hogy milyen aktivista vagy?

2021. aug. 20. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!