Naponta imádkoztok?
10 szerintem azért van igazság abban, amit a 8-as válaszoló mond. Persze lehetett volna szebben fogalmazni, ez tény. De ha már valaki azt írja, hogy nem szokott imádkozni, vagy nem hisz Istenben, az le lesz pontozva. Kérdem én, hogy azok, akik minden nap imádkoznak mitől más emberek? Ha a nem vallásosok nem nézik le a hívőket, akkor nekik se kéne azokat, akik másban hisznek. Mert ez így kicsit úgy tűnik, mintha divatból lennének vallásosak, és jól lehurrogják azokat, akik nem azok. Szóval kölcsönösen tisztelni kéne egymás vallását.
Most valószínűleg én is le leszek pontozva, amiért kinyilvánítottam az őszinte véleményem.:)
Egyáltalán nem olyan, nem is értem miért kevered ide a szexualitást.
Attól még, hogy valaki nem imádkozik lehetnek hasonló megnyilvánulásai, de ha nincsenek azzal sincs semmi gond. Egyszerűen el kéne fogadni, hogy nem mindenki hisz abban, amiben mások szerint kéne. Ez inkább olyan, mint amikor egyesek a Colgate fogkrémre esküsznek, másoknak a Signal vált be. Nem fogom mások arcába nyomni, hogy én Colgate fogkrémet használok, mert ők meg elvannak a Signallal, és ez teljes mértékben az ő döntésük volt, hogy melyiket választják. Nem azt mondom, hogy értelmetlen az, aki hisz valamiben (én is hiszek) vagy imádkozik, csupán azt nem értem, hogy miért kell a hitét másokra erőszakolni és elítélni azokat, akik abban nem hisznek. Semmitől sem jobb emberek a vallásosak, persze ez nem jelenti azt, hogy minden nem vallásos ember is kisangyal. De nem az tesz minket önmagunkká, hogy hiszünk valamiben és lenézzük azokat, akik nem.
Tisztelet a kivételnek, akik tényleg csak a vallásukat tisztelik és nem divatból imádkoznak, hogy felsőbbrendűnek mondhassák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!