Imádkoztok értem?
Úgy kérjünk részedre megbocsátást, hogy azt sem tudjuk, milyen főbenjáró bűnt követtél el?
Ha ezt tennénk, bűnrészessé válnánk, hiszen "Majd megbocsát" felkiáltással nem helytelenítenénk tettedet!
Isten szavában olvashatjuk, hogy az nem baj, ha egymásért is imádkozunk.
Jézus azt mondta Péternek, miután elmondta, hogy megfogja tagadni háromszor, Hogy könyörgött Péterért is.
(Lukács 22:31, 32) . . .Sátán kérte, hogy hadd rostáljon meg titeket, mint a búzát. 32 De én könyörögtem érted, hogy ne fogyjon el a hited; és ha majd megbánod, amit tettél, erősítsd a testvéreidet.”
Azonban az Isten előtt való öszinte megbánás, és visszafordulás, visszatérés, vagy ahogy sokan használják, "megtérés", ahogy Péter is tette, a Te feladatod.
Keress egy olyan nyugodt pillanatot, amikor semmilyen zavaró tényező nincs. Mond el Istennek a tetteidet, és azt hogy mélységesen sajnálod, bánod a tetteidet. Szertnéd jóvá tenni, elhagyni S a helyes módon folytatni az életedet.
Nagyon fontos, hogy ezt akár többször is elmondhatod, Isten úgy is látja, hogy őszinték-e a szavaid, vágyaid, becsapni nem tudod.
S utána folytasd az életedet, de már úgy, hogy többé nem teszed meg azokat a helytelenségeidet.
Azta,mennyi képmutató van itt. Szerintetek,ha valaki eltávolodott Istentől,majd imádkozni fog? Nekem is mondták,hogy imádkozzak én,hát nevetséges..imádkozzak egy lényhez,akinek nem is vagyok biztos a létezésében.
Ez olyan,mintha egy béna ember kiesne a tolószékéből,ti meg azt mondjátok,hogy"hát,ha felsegítünk,azzal nem oldódik meg a problémád,szóval kelj fel magad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!