Hiszek Istenben, hiszek Jézus Krisztusban!
"Már maga a vallás teremtéstörténete is ellentmond a valóságnak."-mondják azok akik nem ismerik a valóságot...
Azt nem bírom a gyakori vallás-valláskritika rovatban, hogy a materialista-ateista gyakorizók lepontozzák a más nézetűeket - főlényesen, galádul, többnyire zsigeri kereszténygyűlölettel ( más vallásúakat nem annyira gyűlölik).
Csak jelzem, hogy kár az időpocsékolásukért, ez nem fog változtatni senkinek a világképén. De ha ez a gyűlölködés kielégülést okoz, akkor csinálják, más boldogságuk talán nincs is, ne vegyük el egyetlen örömüket.
Kérdező, te meg nyilatkozz, ne csak pontozz!
Na de ideje elhagyni ezt a sekélyes, időpazarló gyakorit, utoljára léptem be ilyen csapdakérdésbe,
legyetek jók, és ne bántsátok egymást!
Azért pontozzuk le, mert számunkra nevetséges és szinte felfoghatatlan, hogy léteznek olyan emberek, akik még mindig képesek hinni kétezer éves mítoszokban.
Ez kb olyan, mint amikor egy 4 éves beszél a szüleinek a képzeletbeli barátairól ők meg mosolyognak rajta.
tudom, 17 - csak éppen ti vagytok nevetségesek, hogy más világképét fölényesen lepontozzátok, mint valami vérbíró, és ez okoz valami kéjes örömet.
Amit írsz pedig arról tanúskodik, hogy halvány lövésed sincs a vallásokról
"képesek hinni kétezer éves mítoszokban"
Nézz utána a "mítosz" fogalmának, a világvallásokról is olvashatnál (Glasenapp könyvét ajánlom) - mert ez így olyan "kritika", mint ha valaki a differenciál egyenleteket röhögné-hörögné le, holott nem megy neki az összeadás, a szorzótábla sem. Vagy animékkel foglalkozik, rajzol és leröhögi Dürert, Leonardót. Érthető?
ez jó kezdetnek
"Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egy sört..."
(Murphy)
En senkit nem pontoztam se le se fel.
Elfogadom mindenki nézeteit, csak azokat nem akik probaljak masokra raeroszakolni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!