Molnarmarcell21 kérdése:
Nem katolikusok, elmentek megnézni a pápát?
Figyelt kérdés
Mégiscsak egy "rocksztár", függetlenül a felekezeti hovatartozástól.2021. aug. 18. 21:22
A kérdező szavazást indított:
Keresztény vagyok, de nem katolikus - szeretnék menni
Vallásos vagyok, de nem keresztény - szeretnék menni
Ateista vagyok - szeretnék menni
Keresztény vagyok, de nem katolikus - NEM szeretnék menni
Vallásos vagyok, de nem keresztény - NEM szeretnék menni
Ateista vagyok - NEM szeretnék menni
20 szavazat
2/15 anonim válasza:
Eszembe se jut még tévében se megnézni.
4/15 anonim válasza:
Én csak akkor mennék el, ha meg is érinthetném, netán megmosná a talpamat is, de ez esélytelen, mert nem vagyok muszlim menekült, így nem érdekel a dolog...
5/15 anonim válasza:
Láttam már a pápát korábban, tudom hogy néz ki, az meg nem köt le, amiről beszél, így nagy valószínűséggel nem fogom látni.
6/15 anonim válasza:
Bár nem ez volt a kérdés, de katolikus vagyok és nem megyek el megnézni... (nem azért mert nem tisztelem a pápát, hanem mert sok rossz döntést hozott ez az illető, amivel nem értek egyet). De azért Isten áldja.
7/15 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem reprezentatív ez a felmérés, ezek alapján én mennék egyedül... és még féltem, hogy sokan lesznek :D
2021. aug. 19. 09:27
8/15 anonim válasza:
Én is katolikus vagyok, de nem nézem meg, nem érdekel.
9/15 anonim válasza:
Mit nézzek a Hamis prófétán? Így is többet látom mint szeretném.
10/15 anonim válasza:
6-os
"mert sok rossz döntést hozott "
Mondanál párat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!