Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miert nem tudom megbánni?

Miert nem tudom megbánni?

Figyelt kérdés
Ha másnak ártanék megtudnám bánni de nagyon... vagy ha rosszat tennék valakivel... de ha masztizom azt egyáltalan nem tudom megbanni es nem is akarom de a pap szerint ez nemjo
2021. aug. 16. 06:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Vallás kategória.
2021. aug. 16. 06:38
 2/13 anonymousreview60 ***** válasza:
24%

Azért, mert dolgozik benned a racionalitás, és emiatt egy senkinek nem ártó, de neked örömöt okozó, lényegében veszélytelen tevékenység miatt nem érzed rosszul magadat.

Maszturbálni a tiniknek azért is kell, hogy megismerjék a testüket, és utána a partnerüknek is el tudják mondani, hogyan jó őket szeretni. Plusz esetenként a Dolog annyira feszít, hogy nem lehet koncentrálni miatta. Plusz a fiúknak azért is kell maszturbál i, hogy az ejakuláció késleltetését megtanulják.

Milyen felekezet? A lelkész szerint miért bűn a maszturbálás?

2021. aug. 16. 06:52
 3/13 anonim ***** válasza:
20%
A papnak mi köze ehhez ? Meggyónod neki, mert bünnek érzed a masztizást ? Ha szerencséd lesz, akkor egyszer lehet, hogy a pap majd segíteni is fog neked.
2021. aug. 16. 06:52
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

Azért nem tudod megbánni, mert csak azt mondták neked, hogy ez nem jó, azt már nem, hogy miért.

Ha gondolod, megírom privátban, mi a helyzet a maszturbációval.

2021. aug. 16. 07:01
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
Senkinek nem kellene megbánni a masztizást.. egészségügyi szemponbol is csak jó
2021. aug. 16. 07:12
 6/13 anonymousreview60 ***** válasza:
0%
Osztán miért lett a #2 0%, amikor a #3 is csak 24%? Jöhet a válasz magánba is, ígéren, nem anyázok.
2021. aug. 16. 08:14
 7/13 anonim ***** válasza:
8%

Ezt fölösleges tizedszerre is megkérdezni.

Nem bűn, a Biblia szerint SEM.

2021. aug. 16. 08:18
 8/13 anonymousreview60 ***** válasza:
37%
A Biblia a nők önkielégítéséről semmit nem ír. Onán vétke meg nem az volt, hogy maszturbált, hanem az, hogy nem akart gyereket csinálni a az ex-sógornőjének. Ezt magyarázta aztán félre az összes keresztény felekezet.
2021. aug. 16. 08:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem se bűn és meggyónni se kéne, igaz nem vagyok katolikus. Csak szégyelljék egy papnak elmondani hogy az ágyban mit csináltam. Lassan már divatba jön hogy a durva szexet is meg kelljen gyónni. Szegény katolikus pap, mennyi bűnt halhat életében.
2021. aug. 16. 10:52
 10/13 KZitus ***** válasza:
67%

szia

Meg is válaszoltad:

"Miert nem tudom megbánni?"....."..nem is akarom..."

2021. aug. 16. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!