Ha másnak ártanék megtudnám bánni de nagyon... vagy ha rosszat tennék valakivel... de ha masztizom azt egyáltalan nem tudom megbanni es nem is akarom de a pap szerint ez nemjo
Azért, mert dolgozik benned a racionalitás, és emiatt egy senkinek nem ártó, de neked örömöt okozó, lényegében veszélytelen tevékenység miatt nem érzed rosszul magadat.
Maszturbálni a tiniknek azért is kell, hogy megismerjék a testüket, és utána a partnerüknek is el tudják mondani, hogyan jó őket szeretni. Plusz esetenként a Dolog annyira feszít, hogy nem lehet koncentrálni miatta. Plusz a fiúknak azért is kell maszturbál i, hogy az ejakuláció késleltetését megtanulják.
Milyen felekezet? A lelkész szerint miért bűn a maszturbálás?
2021. aug. 16. 06:52
3/13 anonim válasza:
A papnak mi köze ehhez ? Meggyónod neki, mert bünnek érzed a masztizást ? Ha szerencséd lesz, akkor egyszer lehet, hogy a pap majd segíteni is fog neked.
2021. aug. 16. 06:52
4/13 anonim válasza:
Azért nem tudod megbánni, mert csak azt mondták neked, hogy ez nem jó, azt már nem, hogy miért.
Ha gondolod, megírom privátban, mi a helyzet a maszturbációval.
2021. aug. 16. 07:01
5/13 anonim válasza:
Senkinek nem kellene megbánni a masztizást.. egészségügyi szemponbol is csak jó
2021. aug. 16. 07:12
6/13 anonymousreview60 válasza:
Osztán miért lett a #2 0%, amikor a #3 is csak 24%? Jöhet a válasz magánba is, ígéren, nem anyázok.
2021. aug. 16. 08:14
7/13 anonim válasza:
Ezt fölösleges tizedszerre is megkérdezni.
Nem bűn, a Biblia szerint SEM.
2021. aug. 16. 08:18
8/13 anonymousreview60 válasza:
A Biblia a nők önkielégítéséről semmit nem ír. Onán vétke meg nem az volt, hogy maszturbált, hanem az, hogy nem akart gyereket csinálni a az ex-sógornőjének. Ezt magyarázta aztán félre az összes keresztény felekezet.
2021. aug. 16. 08:26
9/13 anonim válasza:
Szerintem se bűn és meggyónni se kéne, igaz nem vagyok katolikus. Csak szégyelljék egy papnak elmondani hogy az ágyban mit csináltam. Lassan már divatba jön hogy a durva szexet is meg kelljen gyónni. Szegény katolikus pap, mennyi bűnt halhat életében.
2021. aug. 16. 10:52
10/13 KZitus válasza:
szia
Meg is válaszoltad:
"Miert nem tudom megbánni?"....."..nem is akarom..."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!