Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudom megbánni?

Miért nem tudom megbánni?

Figyelt kérdés

Miért nem tudom megbánni?

25F vagyok... 2 éve házasodtunk nejemmel össze... előtte 19 éves koromtól volt 20 éves koromig barátnőm azzal szakítottunk(szex volt) , aztán volt egy éjszakás kalandom... 22 évesen megismertem a Nejemet. 1 éve össze házasodtunk.... a nejem a 3. Akivel szexeltem. Mondta a pap ez bün. Házasság elött nem szabad. Csak utanna de valahogy ezzel nem értek egyet! Mivan utanna ha nem illenek egybe szexualisan? Válás... ugy a legjobb mig fiatal valaki él... utanna johet a hazassag. Szerintem egy 18-19 evesnek meg nem jo hazassag aki meg tanul... nemtudja magat eltartani. Egy baratno aztan ha bevalik hazassag ha nem masik baratno es ugy a hazassag.... szerintem ez a normalis... nemtudom megbanni (vallasos vagyok) nem tudom megbanni h lefekudtem 19 evesen meg 21 evesen a nejem elotti noimmel. Szerintem ez a termeszetes. Ettol rossz ember nem lettem. Szeretem a masikat. Tisztelem. Kedves vagyok megerto. Es bevallom szeretnek engem nagyon a csaladban s a baratok kollegak ez a fontos! Es Isten is szeret... sztem annak bun a szex aki hazastarsat csalja vag eletarsat.. az tenyleg bun. De hazassag elott fuggetlennek nem hinnem hogy az. Senki se szent. Nemlehet szentul elni a foldon csak hinni kell jora torekedji amelett elvezni mert EGYSZER ELUNK

2021. aug. 13. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Én sokáig voltam hit gyülibe,és pontosan amit leírtál na ez miatt hagytam ott őket,az egyik SENKI nem tartotta be egyik hívő sem,és orbitális f..ágnak tartom azt hogy akkor derül ki hogy nem "passzolunk" amikor már megházasodtunk.

Egyszóval nincs is mit megbánnod,teljesen normális amiket csináltál,és ne hallgass inkább rájuk...én ezért dobtam egyszer egy csajt,és nagyon bánom.

2021. aug. 13. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Isten az esetlegesen megfoganó baba érdekeit nézi és kurvára nem érdekli semmiféle prüdéria és szenteskedés.

Nyilván a házasság valamennyire garancia arra, hogy olyan kapcsolatról van szó, ami alkalmas egy kis élet felnevelésére.

Ha a kapcsolat házasság nélkül is ezen a szinten van, Isten szemében nem bűn, akárki akármit mond is.

És mitől lesz egy kapcsolat ezen a szinten? A szeretettől és a szerelemtől. És persze nem árt némi anyagi háttér sem.

Bármiféle szexről van szó, én biztos vagyok benne, hogy Istent ez az egy érdekli az egészben: mi lesz, ha megfogan a baba?

Hidd el, egy esetleges abortuszt megbánnál, akkor is, ha tagadnád, hogy az bűn. Életed végéig kísértene.

Ha a szexxel az egymás iránti szerelmeteket és kötődéseteket erősítettétek meg, akkor abban Isten gyönyörködött mindenféle házasodás nélkül is.

Mert Ő az Élet és a szerelemből új élet fogan.

2021. aug. 13. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
én is fattyú vagyok, anyám és apám együtt élnek, élünk... megkeresztelve se vagyok, nekem csak a karma vág vissza, ha szidom a sorsot. Papokra nem kell hallgatni, ez nem a középkor, akkor is csak butították a népet a bort iszik / vizet prédikál alapelvükkel.
2021. aug. 13. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Ostobaság ez a hozzáállás, hogy nem szabad szexelni házasság előtt, meg a cölibátus is. Ha nem lenne lemaradva a római katolikus egyház az 500 évvel ezelőtti erkölcsnél, nem lenne annyi pedofil ügy sem.
2021. aug. 13. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
Döntsd el, hogy az egyházban hiszel vagy Istenben. Nem ugyanaz.
2021. aug. 13. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem bűn. Azzal dugsz, akivel akarsz. Ne engedd, hogy skizofrén dolgokkal tönkretegyék az életed.
2021. aug. 14. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!