Bűnös vágyakat tényleg démonok okozzák?
Figyelt kérdés
Hallotam pár hívőtöl aki meg akarja valositani bünös vagyat mondjuk maszturbál , nem akar le mondani rola azert nem akar mert az ördög azt akarja bünözz igy a karhozat utjan tud tartani meg aki cigizik iszik ez mind demonikus.. ez igaz? Valami Gyülis ember mondta ezt. Templomba ilyeneket soha nem hallotam hogy a bün mőgött demon lenne meg a maszti mogott. Erdekes.2021. aug. 10. 22:52
1/7 anonim 

válasza:

Nincsenek bűnös vágyak.Csak vágyak.
2/7 A kérdező kommentje:
De a Homoszexualitas meg a leszbikusaag meg a drog pia ezek demontol valok de en nem hiszem el szerintem maga donti el ki mit akar! Nem kell ehhez demon se semmi
2021. aug. 10. 23:02
3/7 anonim 

válasza:

A bűntudat olyan, mint egy nagy zsák tégla. Csak egyet kell tenned, megszabadulnod tőle.
5/7 anonim 

válasza:

Mértékkel ivás és cigizés nem bűn (kivéve ha másokat ezzel szándékosan zavarsz, zavarja), az önkielégítés igen, bűn. - Mint katolikus.
A démonok valóban kísértenek, de az ember a saját akaratával az aki beleegyezik vagy mondja azt rá nem.
Áldott napot.
7/7 anonim 

válasza:

Nem. Aki valamit démoni befolyásoltságra fog, az hárítani próbálja a felelősséget egy nem létező külső tényezőre, mert nem képes vállalni azt a saját tetteiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!