Miért nem lépnek fel a vallások vezetői a pszichológia káros tevékenységével szemben?
Miért nincs összefogás? Miért nincs olyan szervezet, amely ellenőrzi a pszichológia tevékenységét?
Látható a világban, hogy a pszichológia hatására a világ teljesen felborult, elzüllött, tisztátalanná vált.
Az átlag és normális ember védtelen a pszichológia káros hatásai, káros társadalmi hatása ellen.
Tipikus gyűlöletkeltő és keresztényellenes uszító duma!
"Kár, hogy az ostobaságért nem jár börtönbüntetés. Vagy legalább a szavazáshoz és gyermekvállaláshoz való jogaidat vennék el. Te nem vagy ép."
Az ilyen emberek azok, akik politikai változások idején képesek honfitársaikat lecsukni, meghurcolni, megkínozni, megalázni, kivégezni.
Tipikus! A sorokból kiolvasható az agresszív brutalizmusra és gyilkosságra való hajlam! Hajrá pszichológia! Hajrá pszichológusok! Termeljetek még ilyen egyéneket! A kommentelő a modern pszichológia terméke!
Jé, kamu kommentelő:
"Tudom. Manapság a legtöbb vallásos ember nagyon is progresszív és realista módon látja az ilyen dolgokat. A hozzá hasonló emberkék szégyent hoznak a rendes keresztényekre."
Hogy mire nem képesek a pszichológia emberei!
Ha erre képesek, akkor az ál tanúvallomásra is képesek! Na de mit várjon az ember a pszichológia nevezetű vallás erkölcsétől. Ja, nem is ismeri azt a szót, hogy erkölcs.
Ha a régi rendszerben élteltek volna és ott talélkoztunk volna és ott mondtam volna el a véleményemet, akkor már lehet, hogy már Recsken lennék? Esetleg a gulágon, Szibériában? Egy kérdésre nem tudom a választ, mégpedig arra nem tudom a választ, hogy melyikőtök ért vona előbb a politikai rendőrségre bemószerolni engemet? Ki lett volna a gyorsabb?
na en ebbol kiszalltam
ilyen obszcen szemelyeskedo orjongest nem olvasok tovabb
"Hát igen, a válaszok, az azokból kiszerümlő cinikus árnyalatok, amelyek a válaszolók lelki attitűdjét és a rájuk vetült pszichológia árnyékának a groteszk leli játékának tükröződését vetíti a világ elé, magukért beszélnek."
Látod fogalmazni azért tudsz ha már máshoz nem értessz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!