Mit tegyek a félelem ellen?
Gondold végig hogy mitől félsz aztán képzeld el hogy létezik e (ha valamilyen filmből van
csak nevess mert szerkesztés)
szia
Igaza van az 1 hozzászólónak.
Ha olvasod a Bibliát naponta, és elmélkedel az olvasottakon, magadra alkalmazod, akkor megismered a Teremtődet és MEGSZERETED.
„A szeretetben nincs félelem, hanem a tökéletes szeretet kiűzi a félelmet” 1János 4:18.
Nézz vele farkasszemet! A félelem ellen, legyen az bármilyen eredetű, csak egy hatékony eszköz áll rendelkezésünkre ez pedig az, hogy szembenézünk vele. Életemben többször tapasztaltam félelmet, mikor menekültem előle tovább üldözött, mikor azonban elég erősnek éreztem magam, hogy szembeszáljak vele, akkor eltűnt mint hó a napsütésben.
Isten nem küld a pokolba senkit, de tetteidnek következménye van, és ha mégis itéletre kerülne a sor, akkor te magad leszel az, aki itélkezik fölötted.
Isten nem egy valaki, aki téged elítélne, Isten egy valakinél, egy személynél minden tekintetben végtelenszer több, nagyobb, hatalmasabb, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!