Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek a félelem ellen?

Mit tegyek a félelem ellen?

Figyelt kérdés
Bízok az Úrban biblia szerint élek de sokszor félek mi lesz ha Isten a pokolba küld? Mert nem voltam elég jó... ?
2021. aug. 9. 06:05
 1/7 anonim ***** válasza:
A félelem és kétségbeesés nem Istentől van, gondolj csak bele, Júdás hogyan végezte. Ha rendszeresen olvasod a Bibliát, megbánod a bűneidet, imádkozol és keresed Isten akaratát az életedben, akkor igazán nincs mitől félned.
2021. aug. 9. 09:12
 2/7 anonim válasza:

Gondold végig hogy mitől félsz aztán képzeld el hogy létezik e (ha valamilyen filmből van

csak nevess mert szerkesztés)

2021. aug. 9. 09:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Márk 5:36 Jézus azonban meghallotta, amit mondtak, és így szólt a zsinagóga vezetőjéhez: „Ne félj, csak higgy!”
2021. aug. 9. 09:28
 4/7 KZitus ***** válasza:

szia

Igaza van az 1 hozzászólónak.

Ha olvasod a Bibliát naponta, és elmélkedel az olvasottakon, magadra alkalmazod, akkor megismered a Teremtődet és MEGSZERETED.

„A szeretetben nincs félelem, hanem a tökéletes szeretet kiűzi a félelmet” 1János 4:18.

2021. aug. 9. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy rendes szakmunkásképző is hihtetelen módon fejlesztené a lelkivilágodat.
2021. aug. 9. 10:50
 6/7 pelgrim ***** válasza:

Nézz vele farkasszemet! A félelem ellen, legyen az bármilyen eredetű, csak egy hatékony eszköz áll rendelkezésünkre ez pedig az, hogy szembenézünk vele. Életemben többször tapasztaltam félelmet, mikor menekültem előle tovább üldözött, mikor azonban elég erősnek éreztem magam, hogy szembeszáljak vele, akkor eltűnt mint hó a napsütésben.

Isten nem küld a pokolba senkit, de tetteidnek következménye van, és ha mégis itéletre kerülne a sor, akkor te magad leszel az, aki itélkezik fölötted.

Isten nem egy valaki, aki téged elítélne, Isten egy valakinél, egy személynél minden tekintetben végtelenszer több, nagyobb, hatalmasabb, stb.

2021. aug. 9. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
probald ki
2021. aug. 19. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!