Mi tegyek ha holnap irom a kozponti irasbelit es ezert nagyon izgulok?
En is holnap irom😬
Pihenj sokat ma mar egyaltalan ne foglalkozz a tanulassal
Olvass vagy hallgats zenet engem kikapcsolt :) igyal teat az is megnyugtat es beszelgess a csaladoddal
Szia!
Én is holnap írok :D Csináld azt amitől kikapcsolódsz engem az nyugtat meg, most is rajzolok. Tanulni szerintem se tanulj, nem ezen az egy napon fog múlni a holnap. Aludni korán menj, hogy holnap ne legyél fáradt.
Sziasztok srácok! Ugyan én nem írok holnap mert már 2014-ben túl lettem rajta, de én is minden évben izgulok értetek.
Az első és legfontosabb, hogy végig maradjatok nyugodtak. Ez a legfontosabb része a sikernek. Higgadtan csináljátok, hiszen gondolkozni higgadtan lehet csak! :)
Először lapozzátok át a feladatlapot, nézzétek meg, mi van benne és mit tudtok leghamarabb, legegyszerűbben megoldani. Állítsatok fel egy sorrendet: a legkönnyebb feladatokat először, a legnehezebbet pedig utoljára csináljátok meg. Fontos, hogy csoki, üdítő legyen nálatok!
Ha valami nem megy (leginkább a mateknál szokott ez lenni) vagy nehéz, akkor sincs semmi pánik: olvassátok el a feladatot mégegyszer, értsétek meg a kérdést. Ha kell, rajzold le! Minden számítást írj a papírra nyomonkövethetően, hiszen a számolásra részpontszám jár.
Magyarnál pedig leginkább a nyelvi logikát, és a nyelvhasználatot tesztelik, ettől sem kell félni!
Végszóként, nem baj ha nehéznek érzitek, vagy esetleg valóban nehéz: ha neked nehéz, arányosan mindenkinek nehéz lesz! :)
Sok sikert!
Köszönöm a tanácsokat
Én is szorítok azoknak akik ma írják sok sikert mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!