Isten miért nem veszi el a merevedését annak, aki szexuális erőszaktevő?
Én úgy látom, hogy rengeteg szexuális erőszaktevő a hamis egyházba gyűlik össze, és Isten hagyja, hogy ennek a hamis egyháznak a rútsága felfedessen.
Pedofil, erőszaktevő papok ezrei buknak le országonként.
Természetesen ez a hamis egyház Igaz Egyházként mutatja be magát (csupa nagybetűvel!), csak éppen Isten kihátrált mögülük (avagy sohasem volt velük, a végeredmény szempontjából ez mellékes).
Egy példa:
Ezt a suketnemas dolgot én is hallottam hogy a szerzetesek mutattak nekik hogyan kell sz...atni őket. Meg hogy sokoltoztak. Ha néma hogy tud sikoltani?
Azért Nagyváradon mint református jó pár katolikus papot ismerek de mindegyik Fedhetetlen meg Önmegtartóztató. Nem hiszem azért hogy sok olyan van aki nem mert ha Nagyváradon is rendesek akkor másféle is. Lehet van néhány katolikus pap aki rossz mint ezek a suketnemasok. De inkább a felsővezeték,a pápaság rossz aki élvezi nekik. Excommunicatio vobis ki kellene átkozni őket. Van erre kánonjoga az egyháznak.
Jehova tanúi még rosszabbak...
A Zsoltárok 10:4-ben látjuk, hogy a büszkék csak magukkal foglalkoznak, és a gondolataik távol vannak Istentől: „Fennhéjázva mondja a bűnös: Nem lesz számonkérés, nincs Isten! Ez minden gondolata.
„Ne ítélj el senkit azért, mert más bűnöket követ el, mint te.”
3Miért látod meg a szálkát embertársad szemében, amikor a magadéban a gerendát sem veszed észre? 4Hogy mondhatod embertársadnak, hogy hadd vegyem ki a szemedből a szálkát, amikor a magad szemében gerenda van? 5Képmutató! Előbb vedd ki a gerendát a saját szemedből, s akkor hozzáláthatsz ahhoz, hogy kivedd a szálkát embertársad szeméből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!