Isten milyen jelet, jeleket küldhet egy átlagos, egyszerű embernek? Milyen okból kifolyólag teszi, ha teszi?
Amiket felsoroltál, mind lehetnek apró jelek, kis csodák. Véletlenül odakapcsolsz és hallassz valamit a rádió istentiszteletben vagy beszélgetésben, egy zene, egy idézet a Bibliából az interneten vagy a Bibliát pont olyan helyen nyitod ki, hogy választ kapsz. De nem feltétlenül fog Isten iránymutatást adni, azonnal. Lehet hogy évekig keresed a választ valamire. Számos ilyen tapasztalatom volt. De én abban is érzem Isten jelenlétét és hálát adok neki, amikor egy autóbalesetetet elkerülök. Például nemrég mentem vagy kilencvennel és előttem átment két szarvas, szét se néztek. Be kellett fékeznem de nem lett baj.
Amikor Édesanyám meghalt aznap megkérdeztem Istent hova kerül a lelke. Kinyitottam az Újszövetség/Zsoltárok könyve könyvemet és egy fura résznél nyílt ki, a Jelenések könyvénél, ahol azon az oldalon csak egyetlen vastagon szedett rész olvasható. 14,13 Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg mostantól fogva. Bizony azt mondja a Lélek, mert megnyugosznak az ő fáradságuktól, és az ő cselekedeteik követik őket.
Eleve csak olyan jelet küld, ami bizonyosságot ad.
Ha másféle jelet kapsz, ami után kétségeid maradnak, akkor azt nem ő küldte, hanem általában valaki más, aki szintén tud jeleket küldeni, csak nem ilyen jó szándékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!