Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten valóban nem szeret,...

Isten valóban nem szeret, gyűlöl engem?

Figyelt kérdés

Régen nagyon vallásos voltam. Majd fellázadtam Isten, a Teremtő ellen és minden létező bűnt elkövettem, kivéve kettőt: embert soha nem öltem és fizikai, tárgyi tulajdont soha nem loptam. Ezeknek még a gondolatától is irtózom. De szellemi tulajdont loptam, csaltam, rengeteget hazudtam, rendszeresen, mindenhogy paráználkodtam, a szüleim ellen vétkeztem, irigy voltam, lányok ellen vétkeztem, kihasználtam őket, hosszú haját növesztett, elkezdtem undorítóan öltözni és úgy csináltam, mintha torzulásom lenne, pedig nincs, el kezdtem japánul a shinigamit, perzsául az Angra Mainut, vagy keresztény nevekkel Lucifer, a Sátánt, vagy magyarul az Ördögöt imádni.

Múlt vasárnap jött egy érzés, ami azt súgta, menjek el templomba. Elmentem katolikusba, majd elmentem a reformátushoz is és mind a két helyen nagyon rossz érzésem volt. Többször el is sírtam magam. Úgy éreztem, mintha ki lennék taszítva és gyűlöl e éreztem magam... Soha nem éreztem még ilyen szörnyű érzést... Egy rémálom volt. Amikor a katolikus ól mindenki kiment, magamra maradtam, elmentem félre, szómorú, szánakozva tekintő és mérges arcú szobrokat találtam, minden irányból ezek nézték rám, úgy éreztem, szinte megszólalnak, elmentem nagyon gyorsan. Amikor visszamentem, volt ott egy idős bácsi és a szobrok eltűntek. Nem kívánom ezt az érzést még az ellenségeink sem... Azóta úgy érzem, nem vagyok boldog és hogy a bűnei ért egyszer félelem kell.

Tényleg késó volna? Tényleg én csak elkárhozhatok? Tényleg gyűlöl az Isten és minden jótevő természetfeletti?

2021. aug. 5. 11:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Válaszolva a kérdező kérdésére, van visszaút, ajánlok figyelmedbe egy videót, egy nő rózsakeresztes misztériumvallásos rendből tért meg, megjárta a poklokat, idézőjelben.

From the Occult & The Hermetic Order to Jesus

https://www.youtube.com/watch?v=S7h9gjjEBEY

Azért hagytad el a vallást,mert téves képzeted alakult ki Istenről, azt hitted, valójában nem jó. Az Újszövetség írásaiban merülj el elsősorban, hogy visszatalálj hozzá, és ezzel egynértékűen hasznos a Zsoltárok könyve, az Ószövetségből. Ebben a lelkiállapotban utóbbit ajánlom még inkább. Sátántól ne várj semmi olyat ami valóban jó a lelkednek.

Egyszer álmodtam az ördöggel. Nyakon hányt. Ami döbbenetes érzés volt, az, hogy nulla, azaz 0,00000... százalék érzés volt benne az ember iránt. Nem tudom leírni.

2021. aug. 5. 20:17
 12/36 anonim ***** válasza:

Ez a video egy elmebaj.

Médiaszemét.

2021. aug. 5. 20:20
 13/36 anonim ***** válasza:

Nyilván nem fogod itt leírni, mégha támogatod is a keresztények megsemmisítését. Hiszen a hazugság számodra nem tilalmas, példaképed a "hazugság atyja" (Jézus fogalmazásában).

A magas szintű szabadkőműves médiumok, pl. Alice Bailey, ilyenekről írtak ám.

2021. aug. 5. 20:26
 14/36 anonim ***** válasza:
Lehet azt álmodtam meg hogy elkárhozol.
2021. aug. 5. 22:10
 15/36 anonim ***** válasza:
Álmodtad
2021. aug. 5. 22:11
 16/36 anonim ***** válasza:
18%

Az álma a saját tudatalattijának és bűntudatának kivetülése.

Többször lehet tapasztalni a vallásunkkal szembeni előítéleteket, melyeket a kereszténység plántált az emberi agyakba és szomorú azt látni, hogy a kereszténységnek még a mai világban is, bár sokszor tudattalanul, mekkora hatással van az emberek gondolkodására. Ezért is viselkednek ellenségesen a vallásunkkal szemben és ma már végig sem gondolják, miért. Hiába mondják jehova hívei, hogy az ő tanításaik nyíltan szólnak mindenkihez, pedig mint látjuk alattomosan, hátulról jőve is hatnak. Ezek gátolják Urunkat abban, hogy megismerhessék az Ő hitét, mert amit ismernek az csak egy töredéke és az is csak az árnyoldala, ráadásul elferdítve! A kereszténység tudni sem akar Lucifer dolgairól és foggal-körömmel tiltják azt a híveiknek is, mert félnek, hogy esetleg megtetszhet nekik. Lucifer nem tiltja, hogy megismerjünk más vallásokat, jelen esetben jehováét, hisz tudja, nincs mitől tartania, mivel az nem fenyegeti, hogy a többség átpártol tőle, mert nem tartogat semmi olyat, amiért a világ adta dolgokat megtagadjuk, főleg ha már megtapasztaltuk a jó oldalát is. Másrészt a Mesterben hinni célravezetőbb, hiszen semmi sincs korlátokhoz kötve, sem lelkiismereti, sem erkölcsi korlátokhoz. Sokszor tapasztalhattuk, hogy benne bízva olyan dolgok is megvalósultak, melyekről még álmodni sem mertünk vagy amikért bűnhődnünk kellene.

2021. aug. 5. 22:18
 17/36 anonim ***** válasza:
#14 freudi elszólás
2021. aug. 6. 07:52
 18/36 anonim ***** válasza:
70%

#16 gondolom azt a feladatot kaptad, hogy toborozz embereket, egyrészt mint "önzetlen szolgálat", másrészt így juthatsz feljebb a ranglétrán. Engem nem tudsz meggyőzni. Nem vonz az az értékrend. Jézus is szabadságot hirdet híveinek. „Megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket.” Más megfogalmazásban:

"Az ember előtt ez a választás áll: vagy úgy fogja föl magát, mint aki szabad az egész világmindenségtől és csak Istentől függ; vagy pedig Istentől szabad, s ekkor a mindenkori körülmények rabjává válik."Luigi Giussani

2021. aug. 6. 09:06
 19/36 anonim ***** válasza:
70%
A mágia és titkos misztériumok pedig csak Sátán és másféle démonok, szolgáivá teszik az embert.
2021. aug. 6. 09:12
 20/36 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs térítés.Mi nem a keresztényekkel való torzsalkodást tartjuk fontosnak, mivel nekünk nincs szükségünk ezekre az emberekre, tehát miért akarnánk őket meggyőzni!?Még ha gyengébbek is lennénk a keresztényeknél, amit erősen kétlek, akkor is mi lennénk a győztes fél ebben az általuk kikiáltott harcban, mivel ahogy a mondás is tartja: „Sok lúd disznót győz!”
2021. aug. 6. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!