Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan ember, aki elcseszte...

Van olyan ember, aki elcseszte az érettségit, de végül jó dolog sült ki belőle? (Nem bukásra meg kettesre gondolok itt) Úgy értem, hogy nem vették fel az egyetemre, de ennek köszönhetően találta meg azt, amit valóban szeret csinálni.

Figyelt kérdés

#munka #álom #érettségi #Pedigazthittemjólesz
2021. máj. 5. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Igen.
2021. máj. 5. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

4-es átlagú lett az érettségim, nem tojtam bele, nem a kettesre mentem, de lehetett volna a jobb is. Egyetemre nem vettek fel. 3 szakmát tanultam, hátha ezt akarta a sors.

Hát végül nemrég újraérettségiztem néhány tárgyból és így meglettek a pontjaim, mentem egyetemre. Juhé!

2021. máj. 5. 18:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok aki végül nem jelentkezett újra, és nem is ment soha egyetemre.
2021. máj. 5. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Én nem jelentkeztem újra, és nem mentem soha egyetemre :D

(Az #1 válaszoló vagyok.(

2021. máj. 5. 19:02
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Ja, akkor ha így vesszük, lett 3 szakmám 😅😅 (#2. vagyok)
2021. máj. 5. 19:03
 6/12 A kérdező kommentje:
1. Most olyasmit csinálsz amit szeretsz? Vagy megbántad, hogy nem jártál egyetemre?
2021. máj. 5. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:
80%

Igen, most "olyasmit csinálok", amit szeretek.

Nem bántam meg. (Tudatos döntés volt...)

2021. máj. 5. 19:21
 8/12 A kérdező kommentje:

Ezt jó hallani...olvasni

Köszi a válaszokat!

2021. máj. 5. 19:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Nincs mit :)
2021. máj. 5. 19:34
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

Én majdnem ebbe a kategóriába esem, bár felvettek, de nem a diplomásra (ahhoz még újra kellett volna érettségiznem), és exem miatt otthagytam az egészet.

Nem igazán bántam meg, mert kint dolgozom sokkal jobb pénzért, mint itthon a diplomával, inkább csak azt bántam meg, hogy annó nem tudtam mit szeretnék, most meg már nincs feláldozni való 3-4 évem.

Szóval egyenlőre nem sült ki rossz belőle. Késöbb meg majd kiderül mi lesz, de diplomával lehet sose mentem volna külföldre, szóval ha ezt nézem sokkal jobban jártam igy.

2021. máj. 5. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!