Van olyan ember, aki elcseszte az érettségit, de végül jó dolog sült ki belőle? (Nem bukásra meg kettesre gondolok itt) Úgy értem, hogy nem vették fel az egyetemre, de ennek köszönhetően találta meg azt, amit valóban szeret csinálni.
Nekem egy ponton múlt, hogy fölvegyenek.
Elmentem helyette dolgozni és következő évben újra próbálkoztam.
Akkor már felvettek volna de rájöttem, hogy ha a munkámban maradok akkor ugyanott leszek mintha elvégezném az egyetemet mert a kollégák segítségével szinte mindent meg tudok tanulni ami kell.
Bejött a számításom és 4 év elteltével én tanítottam be a műegyetemen végzetteket.
Volt köztük aki megsértődött, hogy egy érettségivel rendelkező próbálja őt tanítani és felmondott a cégnél ezért vezetőség keresett nekem egy levelező képzést ahova csak vizsgázni kellett bejárni és lediplomáztam.
Sokszor kérdezik hogyan sikerült az első állásomat megszerezni amikor jelentősen alulképzett voltam. Eredetileg azért mentem oda, hogy raktáros legyek és a dobozokat pakoljam de nagyon érdekeltek a műszaki dolgok és a komolyabb tudású kollégák szívesen tanítottak.
Összevetve az egészet szerintem jól jártam, hogy szakmabeliektől munka közben tanultam és nem iskolapadban.
Számítógépes hálózatokkal foglalkozom.
Igen, Turisztikai iskolát végeztem, így utólag "szerencsére" rossz eredménnyel.
Nem vették fel Médiara. (280 pontom se lett meg)
Dolgoztam 3 évet. És 2020 nyarán elkezdett érdekelni a programozás.
Nézegettem mi merre hány méter
El is végeztem októbertől egy tanfolyamot. Decemberbe realizaltam, hogy ezt melyitenem fosulin. Pontosabban adnék magamnak meg pár évet, hogy ezt tanuljam amennyire lehet önállóan,a sulin kívül.
Szóval nekialltam Decemberbe újra matekozni(eddig azthittem utalom) de hamar kiderult, hogy menni fog a kozepszint ennyi idő alatt.
Most érettségiztem matekból újra. 32 pont helyett most 75-80 környékére végeztem. Én megvagyok elégedve magammal.
17. Lesz egy emelt infó érettségi. És jövőre mérnök informatikus szakra fogok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!