Kinek melyik a kedvenc része a Bibliából?
ne hülyéskedj már, erre a kérdésre "logikus, érvekkel teli társalgást" vártál? :-D
a keresztényi szeretet nem azt jelenti, hogy akkor mi hülyék vagyunk
te meg hamar beismerted, hogy csak provokálsz, talált-süllyedt
Jaj, hát tudom én, hogy azért írtad ki a kérdést, hogy ezeket a gyönyöru és eredeti(!) mondatokat valakinek leírhasd:
"Vagy ilyeneken nem is szoktál gondolkodni és csak vakon hiszel valamiben amit soha nem láttál?
én csupán próbálom megérteni az olyan embereke észjárását akik láthatatlan dolgokban hisznek csak azért, hogy a haláluk után nekik jó legyen."
Na persze. Te "csupán próbálod megérteni."
Azt nem így kell.
Komolyan azt hiszed, szóbaállok veled érdemben, mikor ott van nálad bekészítva a sok generikus ateista hülyeség, amivel a keresztényeket szeretnéd megalázni?
Áh nem kell őket megalázni, megteszik ők maguk. Ettől függetlenül egyesekkel igenis jó beszélgetni, megismerni az ő nézőpontjukat, még akkor is ha teljesen el vannak szakadva a valóságtól.
"mikor ott van nálad bekészítva a sok generikus ateista hülyeség,"
Vagyis tudományosan bizonyított tények? Ja azokat valóban szeretem és tényleg be is vannak készítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!