Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez tényleg igaz?

Ez tényleg igaz?

Figyelt kérdés

[link]

Mi az hogy Bartus László nyert a hit gyüli szavazásán? Bartus hogy jön ide, és miért ő a gyüli első számú ellensége? Ilyen szavazáson nem a sátán lenne első helyen? Minek kell szavazást csinálni? 😳

Sándornak rengeteg tanítását hallottam, de ez elég furcsa olvasni

2021. aug. 1. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

"Lezárult a gyülekezet ellenségeiről szóló szavazás, megvan a végeredménye."

Mik vannak.

A sátán nem lehet önmaga ellensége.

Amúgy ezen kicsit ledöbbentem, sose voltam nagyon oda a hitgyüliért, de ezek alapján vannak újabb és újabb förmedvényes mélységei ennek a szektának.

2021. aug. 1. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:
77%

Ha egy világi csoportról olvasnám ezt, akkor érteném, hogy mivel nekik nincs Istenük (szerintük), ezért hagyják, hogy a gyűlölet és az ellenszenv uralkodjon rajtuk és igyekezzenek bosszút állni.

Na egy keresztény közösség hogy engedheti ezt meg magának? Vagy pedig csak nincs hitük. Vagy nem ismerik Istent.

Mellesleg A GYÜLEKEZET legnagyobb ellensége a sátán, ezt még egy gyerek is tudja. Így ők más evangéliumot hirdetnek.

2021. aug. 1. 15:05
 3/3 A kérdező kommentje:

"Mellesleg A GYÜLEKEZET legnagyobb ellensége a sátán, ezt még egy gyerek is tudja. Így ők más evangéliumot hirdetnek"

Erről beszélek. Jézus és tanítványai se szavaztak azokról akik támadták őket, elfogadták. Minek szavazni azokról az emberekről akik nem értenek egyet, ezt nem értem. Mindig is voltak és lesznek akik nem fognak egyetérteni. Ez egy szubjektív szavazás, és sok értelmét én se látom.

2021. aug. 1. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!