Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A biblia mit mond a gyermek...

A biblia mit mond a gyermek fenyítéséről, hogyan kell értelmezni ma a régi bibliai korok fenyítését,Ti fenyítitek a gyereketeket, mint ahogyan az a Biblia ajánlja ?

Figyelt kérdés
Mint az Ósz. mint az Újsz.-ben változatlanul a testi fenyítést, de a értelmezi a felnőttekre is, hogy van ez ma?
2021. júl. 28. 15:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
42%

"2. engem sem vertek meg a szuleim, emiatt is keptelen vagyok ra ​"

Feltételezem, hogy LMBTQ szimpatizáns vagy, ugye? Komolyan kérdezem

"'3. hogyan okozhatnek fajdalmat a sajat gyerekemnek, akinel jobban senkit nem szeretek a vilagon?"

Ki mondta, hogy mi azért verjük, mert nem szeretjük? Ellenkezőleg. Ha igazi szeretettel szeretnéd a gyermeked, nem majomszeretettel, akkor bizony néha bele kellene férnie a verésnek, attól lesz normális. Gondold át ezeket

2021. júl. 29. 08:23
 22/35 anonim ***** válasza:
65%

"Az, akinek az erkölcse még pár ezer évvel el van maradva."

Jah, fúj, milyen maradiak és ostobák. Férfi nővel! Megáll az eszem! Micsoda vaskalaposság. Nácik! Ma már gyereket megrontani a trendi, meg állatokat és hullákat meghúzni. Na meg ott a jó öreg kakiszex.

LMBTQP rulez!

2021. júl. 29. 08:25
 23/35 anonim ***** válasza:
4%

Csak el kellett volna olvasni azt a linket a kék nevelésről, amit béli keltem, ami még magyarázza nektek, szadista állatoknak, hogy miért is nincs benne a Bibliában az, hogy a gyereket verni kell. Csak el kellett volna olvasni. Egy értelmes embernek a gyerek verése nem fér bele a szeretetbe. Fegylemezni pedig lehet verés nélkül is.

Ha itt tényleg keresztények érvelnek az mellett, hogy a gyereket verni kell, akkor szégyellem őket.

Mondom csak el kéne olvasni. De persze ha a szadizmus nagyobb, mint a szeretet benneteket, akkor úgysem hat meg.

2021. júl. 29. 10:30
 24/35 anonim ***** válasza:
31%

Sajnos benne van, méghozzá igen részletesen.

Gondosan figyeltek arra is, hogy a gyerek ne haljon bele a verésbe, illetve ne törjön el a csontja se.

Akkoriban ez természetes volt: mármint az, hogy erre kellett figyelmeztetni azt, aki egy gyereket akart nevelni.

2021. júl. 29. 10:38
 25/35 anonim ***** válasza:
84%
Mondok egy példát, az unokaöcsém soha nem kapott ki életében, mindent úgy csinált, ahogy akarta. Ne tudd meg milyen ördögfattya, ha nem nézel oda még a fejedre is szarik, olyan rossz...
2021. júl. 29. 12:23
 26/35 anonim ***** válasza:
20%
Példabeszédek 29:15 A vessző és a feddés bölccsé tesz, a szabadjára engedett gyermek azonban szégyent hoz az anyjára.
2021. júl. 29. 14:42
 27/35 anonim ***** válasza:
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy manapság valaki elmegy vesszőt vágni hogy azzal fegyelmezzen. Inkább nadrágszíjat vagy fakanalat használnak szerintem.
2021. júl. 29. 14:47
 28/35 anonim ***** válasza:
#21 te is gondolkodj el mikor rádhívják a gyámügyet
2021. júl. 29. 16:18
 29/35 anonim ***** válasza:
55%

21

"Ha igazi szeretettel szeretnéd a gyermeked, nem majomszeretettel, akkor bizony néha bele kellene férnie a verésnek, attól lesz normális. Gondold át ezeket."

Nem gondolhatom át, és te sem.

A gyereket megutni BUNCSELEKMENY.

A kezére sem csaphatsz, a haját nem húzhatod meg, nem lokheted meg.

Jó, ha tudod.

2021. júl. 29. 19:11
 30/35 anonim ***** válasza:
55%

"Feltételezem, hogy LMBTQ szimpatizáns vagy, ugye? Komolyan kérdezem"

Nem tudom, mi az, hogy "LMBTQ szimpatizans", es nem tudom, ez hogy jon ide.

Mint a hsz-ombol lathatod, mar evtizedek ota nem elek Magyarorszagon, ugyhogy kihagyhatsz az aktualis hisztikbol.

2021. júl. 29. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!