A biblia mit mond a gyermek fenyítéséről, hogyan kell értelmezni ma a régi bibliai korok fenyítését,Ti fenyítitek a gyereketeket, mint ahogyan az a Biblia ajánlja ?
"2. engem sem vertek meg a szuleim, emiatt is keptelen vagyok ra "
Feltételezem, hogy LMBTQ szimpatizáns vagy, ugye? Komolyan kérdezem
"'3. hogyan okozhatnek fajdalmat a sajat gyerekemnek, akinel jobban senkit nem szeretek a vilagon?"
Ki mondta, hogy mi azért verjük, mert nem szeretjük? Ellenkezőleg. Ha igazi szeretettel szeretnéd a gyermeked, nem majomszeretettel, akkor bizony néha bele kellene férnie a verésnek, attól lesz normális. Gondold át ezeket
"Az, akinek az erkölcse még pár ezer évvel el van maradva."
Jah, fúj, milyen maradiak és ostobák. Férfi nővel! Megáll az eszem! Micsoda vaskalaposság. Nácik! Ma már gyereket megrontani a trendi, meg állatokat és hullákat meghúzni. Na meg ott a jó öreg kakiszex.
LMBTQP rulez!
Csak el kellett volna olvasni azt a linket a kék nevelésről, amit béli keltem, ami még magyarázza nektek, szadista állatoknak, hogy miért is nincs benne a Bibliában az, hogy a gyereket verni kell. Csak el kellett volna olvasni. Egy értelmes embernek a gyerek verése nem fér bele a szeretetbe. Fegylemezni pedig lehet verés nélkül is.
Ha itt tényleg keresztények érvelnek az mellett, hogy a gyereket verni kell, akkor szégyellem őket.
Mondom csak el kéne olvasni. De persze ha a szadizmus nagyobb, mint a szeretet benneteket, akkor úgysem hat meg.
Sajnos benne van, méghozzá igen részletesen.
Gondosan figyeltek arra is, hogy a gyerek ne haljon bele a verésbe, illetve ne törjön el a csontja se.
Akkoriban ez természetes volt: mármint az, hogy erre kellett figyelmeztetni azt, aki egy gyereket akart nevelni.
21
"Ha igazi szeretettel szeretnéd a gyermeked, nem majomszeretettel, akkor bizony néha bele kellene férnie a verésnek, attól lesz normális. Gondold át ezeket."
Nem gondolhatom át, és te sem.
A gyereket megutni BUNCSELEKMENY.
A kezére sem csaphatsz, a haját nem húzhatod meg, nem lokheted meg.
Jó, ha tudod.
"Feltételezem, hogy LMBTQ szimpatizáns vagy, ugye? Komolyan kérdezem"
Nem tudom, mi az, hogy "LMBTQ szimpatizans", es nem tudom, ez hogy jon ide.
Mint a hsz-ombol lathatod, mar evtizedek ota nem elek Magyarorszagon, ugyhogy kihagyhatsz az aktualis hisztikbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!