Mit szólás ahoz, hogy 2023ben világvége lesz?
Figyelt kérdés
Olvadtam az interneten és a bibliában is volt róla Emőke, hogy 2023ben világvége lesz elvileg el fog pusztulni a bojgó.2021. júl. 26. 16:25
11/46 anonim válasza:
Nincs benne a Bibliaban, hogy 2023-ban vilagvege lesz, sem 2022-ben, sem 2024-ben, sem 2025-ben nem lesz. Olvasd el a Bibliat, mert különben nagyon megvezetnek teged a hazudosok.
12/46 A kérdező kommentje:
szoktam olvasni napinta
Nem írnak rólam, de ellégé valószínű, hogy 2023ben lesz valami
2021. júl. 26. 18:30
13/46 A kérdező kommentje:
naponta, írnak róla
2021. júl. 26. 18:30
14/46 anonim válasza:
Én már megéltem párat, nincs benne semmi különös.
15/46 anonim válasza:
De az, hogy "bojgó" már-már büntetőjogi kategória.
16/46 anonim válasza:
Én nem tudhatom, igazából csak Isten tudja, de szerintem nem kell már túl sokat várni, hogy elkezdjék építeni a Harmadik Templomot. Személyes véleményem szerint legalábbis.
17/46 anonim válasza:
Én sehol nem olvastam a Bibliában a 2023-as világvégét csak azt hogy az ember nem tudhatja mikor lesz a világvége, csak Isten tudja. Ráadásul semmi Emőke nem rémlik. De volt már annyi megjósolt világvége, minden évre jut egy
18/46 anonim válasza:
Gondolom,hogy a titkosiazsagoksziget.hu-n olvastad ezeket:D :)
19/46 anonim válasza:
Kérdező, kérlek írd le, hogy miből gondolod, hogy 2023-ben világvége lesz? Napi szintem olvasom a Bibliát és ilyet sehol nem ír.
20/46 anonim válasza:
"szoktam olvasni napinta"
Érdemes nem csak a Jelenéseket olvasgatni. A legfontosabbak Pál apostol levelei. Egyértelműen kiderül belőle, hogy a világ vége Krisztus visszajövetelével jön el.
"Gondolom,hogy a titkosiazsagoksziget.hu-n olvastad ezeket:D"
Vagy a mindmeghalunk.com-on :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!