Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » JT-ket kérdezem! Mikor lesz a...

JT-ket kérdezem! Mikor lesz a világvége? Mit gondoltok erről a videóról?

2021. jan. 26. 11:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

1878 óta a világ végét várják. főleg most hogy az oroszok betiltották őket, meg a pandémia is a nyakunkon van

a videó meg elég durva, de helybe mentek a lóf-aszért

2021. jan. 26. 12:22
 2/15 A kérdező kommentje:
Honnan tudják, hogy hamarosan ha a Biblia kijelenti, hogy csak Isten tudja a dátumot? Azt hiszik, hogy őket üldözzi a világ, pedig ők hamis próféta tanúi, utána pedig a Biblia kijelenti hogy a keresztényeket fogják üldözni, nem a hamis híveket.
2021. jan. 26. 12:25
 3/15 anonim ***** válasza:
Hazugság.
2021. jan. 26. 12:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
onnan "tudják" hogy meggyőzik magukat, ne keresd a logikát. ez egy szekta, agymosottak szegények.
2021. jan. 26. 12:27
 5/15 anonim ***** válasza:
11%

Unatkozol úgy látom, azt gondoltam, hogy már nem tesznek fel 100 éves videókat a Tanúk ellen. Valami kényszer vezet téged, hogy ellenségeskedést szíts a békés emberek ellen.

Azt írod, hogy a Tanúkat kérdezed.

Én egy Tanú vagyok. Soha nem mondtuk, hogy a Föld elfog pusztulni. A videóban elhangzott történet egy jól eljátszott felvétel, ami azt népszerűsíti, hogy milyen módon lehet megverni olyan embereket, akik úgy sem ütnének vissza.

Ugyanakkor ha engem valaki megütne, elhagynám a helyszint, és nem szítanám tovább a tüzet. Az egész felvétel a trágárságot, és a Tanúk nevetségessé tevését, lejáratásának módját mutatja be vicces változatban, amin jót lehet röhögni azoknak akik meg nézik.

Remélem jól szórakozol.

De, hogy a kérdésedre válaszoljak. A videóban mondottak nem felelnek meg a valóságnak, mivel a Tanúk nem állították, és nem mondják, hogy a Föld elpusztul. Ezt más vallások mondják. Sőt Mi azt mondjuk, hogy a Föld örökre fent marad. A világnak tehát nem lesz vége. az időpontot pedig senki nem tudja. De ezt is elmondtuk az elmúlt években is.

Már nem tudsz előrukkolni semmivel. Ezért egy régebben, a múltban történt eseményeket, és felvételeket használsz fel arra, hogy beletaposs a Tanúk életébe. Remélem nem felejted el, hogy Isten mindent lát, és nem fog megdicsérni. De szerintem ez Téged nem is érdekel.

Életben akarod tartani a Tanúk elleni gyűlöletedet, ezért nem fogod abbahagyni, mert ez tud csak kielégíteni.

Sajnálom, hogy nem tudsz megbékülni önmagaddal sem, hogy elfoglalnád valami értékesebb, és kellemesebb dologgal, mint hogy más emberek életének gyalázója legyél.

2021. jan. 26. 12:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Miért vagy te tanú ami azt jelenti, hogy tanúja vagy vminek? Nem láttad Jézus életét, így nem vagy tanú. Ráadásul titeket megjósol a Biblia is. Utána pedig [link] Milyen kár, hogy továbbra is hamis szektába vagytok ha felismeritek a hazugságokat!
2021. jan. 26. 12:53
 7/15 anonim ***** válasza:
17%

Isten igazsága mellett tanúskodom, nem azért mert láttam volna akár Jézust, akár az Atyját.

A Tanúskodás nem csak arról szól, hogy láttál-e valamit, vagy valakit. Hanem valakinek az igazsága, vagy személye mellett kiállsz, mellette tanúskodsz.

(János 20:29) . . .„Azért hiszel, mert látsz engem? Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek.”

Mózes sem látta a megváltót, és Jób sem, még is tanúbizonyságot tettek arról, hogy a megváltójuk él.

(Jób 19:25) 25 Mert jól tudom, hogy a megváltóm él,. . .A Bibliában leírt igazságok, személyek mellett foglalunk állást, és ezek mellett tanúskodunk, hogy nem csak egyetértünk azokkal, de támogatjuk is Isten szándékát. Amit pedig látunk, az az Isten szándékának és próféciájának beteljesedését, az mellett is tanúskodunk.

Péterék leírták amit láttak, még sem hisznek nekik. Pedig azért írták le, hogy akik majd utánuk jönnek, tanúskodjanak arról, hogy Ők az igazságot írták le ú, mint akik szemtanúi voltak ezeknek. Ezzel az Ő Istenük, és megváltójuk mellett is tanúskodunk.

Sajnos nem érted a Tanú kifejezés teljes jelentését.

2021. jan. 26. 13:09
 8/15 A kérdező kommentje:

[link]

Hiába tagadod ezt, attól még hamisok vagytok...

2021. jan. 26. 13:13
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Hogy mások mit firkálnak, az egy dolog. Sok kamu hír jelenik meg a világban, és nem csak Rólunk. Te mindent elhiszel amit leírnak?

Hidd el, hogy nem lennék már itt, ha ezt tapasztaltam volna, amiket irkálnak.

2021. jan. 26. 13:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Végülis a Biblia azt írja, hogy új Föld és új ég lesz, a régiek elmúlnak. Innen is látszik, hogy mennyire ellene mentek Isten szavának. Tiszta szégyen.
2021. jan. 26. 13:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!