Hogyan vegyem rá a szüleim hogy fogadják be a lelkükbe istent?
Figyelt kérdés
A szüleim cinikusan beszélnek a válásról. Nevetve néznek rám amikor étkezés ellőt imádkozom. Mikor a bibliát olvasom. Vagy amikor megyek a templomba.
Nem tudom hogyan nyissam fel a szemüket hogy fogadják be istent.
Félek hogy nem kerülnek velem a menybe. :(
Mit tegyek szerintetek?
2021. júl. 17. 13:54
11/35 anonim válasza:
5!:-) " kérj segítséget a paptól." Mire? Hozza ö a tüzifát?
12/35 anonim válasza:
"Félek hogy nem kerülnek velem a menybe. :("
Menny... a nagy vallásosságod mellett nem ártana megtanulni helyesen írni. Honnan tudod, hogy te a mennybe kerülsz? Honnan tudod, hogy egyáltalán van mennyország?
13/35 A kérdező kommentje:
#12 Tudom hogy a menybe kerülök befogatam lelkembe istent és a tanitásai szerint élek.Tudom hogy van menyország ha nem lenne akor mi lene a halál után?
2021. júl. 17. 14:48
14/35 anonim válasza:
Kérdező, inkább írni tanultál volna meg...
15/35 anonim válasza:
Mi van a halál után? Vagy a földben esznek meg a férgek, vagy elássák a hamvaidat. Ez van a halál után.
16/35 anonim válasza:
mennybe, befogadtam, Isten, mennyország, akkor, lenne
17/35 anonim válasza:
Mióta lettél ekkora Isten hívő? Mert ha még mindig nevetnek rajtad, az azt jelenti, hogy nem olyan rég reült be az a bizonyos bogár. De nyugi, elmúlik. Vagy te hagyod abba, vagy a szüleid.
18/35 anonim válasza:
Semmi sincs a halál után. Még a pap is azt mondta a minap az egyik ismerősöm temetésén, hogy "porból lettünk, és porrá leszünk."
Én ebből sehogy sem tudok arra következtetni, hogy van valami a halál után.
19/35 anonim válasza:
Tegyél bizonyságot azzal, ahogy élsz.
20/35 anonim válasza:
Sehogy. Nagykorú, felnőtt emberek már. Ők is abban hisznek, amiben akarnak. Te is elég nagy vagy már ahhoz, hogy abban higgy, amiben akarsz, függetlenül Tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!